Demokratski Račak

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Због тога су их и хапсили али када су одслужили своју казну пуштени су.
Па не мислиш ваљда да могу доживотно да их држе у затвору,зато што се плаше да ће поново учинити неко дело или прекршај.

pa ocigledno im nisu pokazali da se zakon ne sali......buduci da svaku jebenu manifestaciju oni moraju da useru svojim kurcenjem..........

По кривичном закону може се изршити хапшење пре извршеног кривичног дела,ако постоје докази да је лице (лица) предузело кораке у циљу извршења кривичног дела.Мисли се на припрему материјала,оружија,планова...
...
Собзиром да су лица која су напала Татона имали код себе припремљено оружије у виду палица,каменица...а узимајући у обзир да полиција није испунила своју дужност праћења и чувања страних навијача (што је досада чинила)...може се извести закључак да је све унапред испланирано,што наравно не умањује тежину извршеног дела чак је и у доброј мери повећава.

Тачно, исто мислим. Толико су провидни и умишљени поједини "психологичари" на власти да то постаје тужно. О пијаном Басари или о том денунцијанту Лекићу који брже-боље прави "спискове за ликвидацију" - немам речи осим псовки. Па они стварно по угледу на своје очеве и дедове мисле да успоставе диктатуру кретена овдИ - неће да може ! :cool:

jel moze neka da da kratak politicki profil sajta NSPM, da se ne mucim da citam, ako su rezimski

Сам назив НСПМ ти довољно говори: НОВА СРПСКА ПОЛИТИЧКА МИСАО, једино место где интелектуалци који су мислећи и нису продане душе постављају изврсне текстове, коментаре, анализе - једина преостала светла тачка у овој пропалој земљи. и да, уопште НИСУ режимски, напротив, потпуно су самостални.

• Podržavam
Reactions: 27E
pa ocigledno im nisu pokazali da se zakon ne sali......buduci da svaku jebenu manifestaciju oni moraju da useru svojim kurcenjem..........

Добро не баш сваку.
Можда су законске казне благе али не може се неко ко је бацио бакљу на терен држати 15 год у затвору.

Poslednja izmena:
Сам назив НСПМ ти довољно говори: НОВА СРПСКА ПОЛИТИЧКА МИСАО, једино место где интелектуалци који су мислећи и нису продане душе постављају изврсне текстове, коментаре, анализе - једина преостала светла тачка у овој пропалој земљи. и да, уопште НИСУ режимски, напротив, потпуно су самостални.

Rećićeš da su svi ostali 'prodane duše'?

]Добро не баш сваку.[/B]
Можда су законске казне благе али не може се неко ко је бацио бакљу на терен држати 15 год у затвору.

:lol:
blage su.. i naravno da ne treba ni tako,ali opet,postoji strana..........
ja sam huligan,i sad cujem,*** uhapsili miku,peru,paju itd..........najebali oni........
i onda kada hocu da uradim nesto tako sledeci put,moda i promislim malo...........

:lol:
blage su.. i naravno da ne treba ni tako,ali opet,postoji strana..........
ja sam huligan,i sad cujem,*** uhapsili miku,peru,paju itd..........najebali oni........
i onda kada hocu da uradim nesto tako sledeci put,moda i promislim malo...........

Извини направићу малу дигресију.
Скоро сам гледао неко истраживање које је спроведено у УСА од стране њихових научника.
Предмет истраживања је био страх од казне (конкретно смртне).
И до каквог закључка се дошло ?
Дошло се до закључка да запрећена казна неће спречити потенционалног убицу да изврши дело.
До закључка је дошло после обимног истраживања,јер им је било чудно како у држави у којој постоји смртна казна број убистава не јењава.
Тако да...
Што се овог случаја тиче врло је могуће да је исцениран са неким циљем а да су навијачи (хулигани) били само инструмент у постизању тог циља.

Извини направићу малу дигресију.
Скоро сам гледао неко истраживање које је спроведено у УСА од стране њихових научника.
Предмет истраживања је био страх од казне (конкретно смртне).
И до каквог закључка се дошло ?
Дошло се до закључка да запрећена казна неће спречити потенционалног убицу да изврши дело.
До закључка је дошло после обимног истраживања,јер им је било чудно како у држави у којој постоји смртна казна број убистава не јењава.
Тако да...
Што се овог случаја тиче врло је могуће да је исцениран са неким циљем а да су навијачи (хулигани) били само инструмент у постизању тог циља.

pa naravno da nece-meni je to sasvim logicno.......
realno,ljudi ubijaju zbog neke poremecenosti,ili iz afekta.............(ukoliko zanemarimo samoodbranu i ubistvo iz nehata)......
ali oni nisu imali nameru da ga ubiju,vec da ga izmlate.........
a msm da se tu vec moze primeniti ucenje po modelu........

pa naravno da nece-meni je to sasvim logicno.......
realno,ljudi ubijaju zbog neke poremecenosti,ili iz afekta.............(ukoliko zanemarimo samoodbranu i ubistvo iz nehata)......
ali oni nisu imali nameru da ga ubiju,vec da ga izmlate.........
a msm da se tu vec moze primeniti ucenje po modelu........

Могуће је да су имали намеру да га измлате,па се то отргло контроли.
...
the truth is out there

Jedina preostala inteligencija,koja se nikome nije prodala,se okuplja u IK MIroslav u G.Delčeva 15.
Čak mogu slobodno da kažem galaktička inteligencija,koja će ovaj narod da spasi bede.

Ima pojedinaca,koji pokazuju da je Krstarica ????dovedena u pitanje,pa zato javno upozoravam administratore i vlasnika da povedu računa i da barem budu srpski sajt.Morate da shvatite da treba da budete iznad dnevne politike,jer je ona dnevna.Morate da shvatite da ništa nije večito,pa ni ova vlast,kojoj je odzvonilo,i to više niko ne može da spreči.Morate da shvatite da Srbi,sve više preuzimaju vlast u svojoj državi.To je neminovnost.
Budite neutralni,poslušajte moj savet.

Back