Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
ал ти увек победиш
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Demokratski, nema sta.Bas bih voleo da vidim tog junaka koji ce da precrta ime kandidata.Taj ne bi docekao zoru belu.Mada,i nije ovo sve toliko smesno kada pomislim da je i kod nas nekada postojao slican,ako ne identican, sistem glasanja.Jedan kandidat,jedna partija pa izvoli glasaj.
Kome to ne odgovara posalju ga ne jedno divno ostrvo na hrvatskom primorju.
Cekam da se jave forumasi(ne mogu da se setim imena doticnih) koji su nedavno na jednoj temi o Severnoj Koreji pisali hvalospeve i sve naj naj o istoj.
Ti bre na svakoj temi konkurises za najglupji post godine.Svaka ti cast,nije to bas lako.
Severnokorejski lider Kim Džong Il, koji je bio jedini kandidat na izborima u toj državi, izabran je sa 100 odsto glasova, saopštila je državna agencija Severne Koreje KCNA
nikad oni nece dostici 102 posto ko nas sloba u neka mesta u srbiju.
Nikad sloba nije ni dobijao 102%,zato nemoj da lupetas becki konjusharu.
Све ово ме подсећа на демократију у Саудијској Арабији, која је за САД иначе демократска држава. Једино је Северна Кореја боља зато што макар има изборе, док у Саудијској Арабији тога нема, јер имају цара!
Још једном, честитка демократски изабраном председнику Ким Џонг Илу![]()
Па и није било 102%, већ 104%...На изборима 1989. које је тадашњи СК Србије прогласио првим демократским изборима, а кандидати били само чланови савеза комуниста.Nikad sloba nije ni dobijao 102%,zato nemoj da lupetas becki konjusharu.
mogao bi sad demokratski izabran predsednik da im se oduzi tako sto ce im dozvoliti internet ili da dobiju jos jedan tv kanal
Jesi ti normalan,kakav bre internet?Pa oni ni za komp nisu culi, a ne za internet.Hoces da se jadni ljudi istraumiraju?![]()
cekaj cekaj pa mi se znamo odneklen. ajd leba ti pomozi da se setim.
Znamo se i to dobro.........tj. mi tebe veoma dobro znamo.......samo se ti teshi da si se izvukao pobeguljo,samo cu to da ti kazem.![]()
sad si me bacio u sekiranje. y.ebiga mene mlogi juru.