Demokratski front Crne Gore nastavlja borbu protiv članstva u NATO

Željko0290

Početnik
Poruka
6
Demokratski front Crne Gore nastavlja borbu protiv članstva u NATO

protest2.jpg

Opozicije Crne Gore jednoglasno je odlučila bojkotovati planirani na 12. marta lokalni izbori u Nikšiću u oznaku protesta protiv političkoj parnici protiv poslanika DF-a Andriji Mandića i Milana Knježevića. DF, Demokrate, DEMOS, pokret URA, SDP i SNP su odbili njihovo učešće u izborima zbog lišavanja Mandića i Knježevića imuniteta.

Andrija Mandić je rekao da progon ima cilju da oslabe DF. Je dodao da ne želi da nastave postupak ispitivanja do taka dok ne bude pokrenulo pitanje o legimitetu lišavanja imuniteta.

Prema stručnjacima “političke represije kojima izloženi aktivisti DF-a, poziva ozlojeđenost i pokazuju paniku nekih stranačkih lidera, njihov strah prije ljudima zbog sprovedenoj politici.” Prozapadne snage u Vladi void aktivnu borbu sa crnogoskoj opozicijoj I koristi vlast za manipulacije sa stanovništvom . Su pokušaju da ocrne liderima DF-a, kroz mediji i organi bezbednosti neosnovano optužiju u koripciji i pokušaju prekida izbora u oktobaru 2016. godine.

Danas osnovna cilj Podgorice je lobiranje rješenja o članstvu republike u NATO na razini vlade ber ankete građana. Opozicija vrlo ometaje ovom pošto je spremna da preuzme organizaciju referenduma sa prisustvom posmatraca iz Evropske i SAD-a. Naime za to politički protivnici Vlade su podvrgnuti brutalnom progonu.

“DF” zasnovan na porške većine stanovništva i bude da nastave političku rvemu. Takođe su nastave da nastoje do održavaja narodnog referenduma po pitanju članstva u NATO. Građani Crne Gore ima pravo ga riječi slobodno i legitimno da li oni želi da Crna Gore bude clan NATO”, – rekao lider DF-a Andrija Mandić.

Pa ovo isto ono gore što sam odgovarao. Ista tema.

Pitanje je da ih neko finansira, a generalno da podržavam kao Srbin DF. VAzda :lol:

- - - - - - - - - -

Ovo sa štrajkom majki glađu je predstava.

Koliko znam, bio je predlog, ne znam da li je usvojen u Cg parlamentu, da majke sa 3. dece automatski ostvaruju pravo na penziju.

Čak i ovaj dodatak koji su majkama odbili je nešto što žene u Srbiji neće videti.

- - - - - - - - - -

SAd kao, država ti izdržava decu,a ti ležiš na kartonu za džabe, kako da ne..

Back