- Poruka
- 1.926
Ti ces magarcino izdajnicka nekog da hapsis. Bolje se pokrij klempavim usima i u ponedeljak se zavuci u misju rupu zato sto ce tvojim glasom da se trguje za pare sa svim stranama, pa ko da vise.
A sledeci petak te nece ni biti nigde, papcino izdajnicka, zato sto ce te biti sramota sto nista ne razumes oko sebe, i neces mocu da dobacis kako je to sve isto i nista se nije promenilo, a toliko si se trudio da odbranis svoju izdajnicku bratiju.
Gledaj sad ovo moje viđenje Stanojko.
Na optužbe Markowca na račun Dinkića i Djelića ti upućuješ njemu ličnu pretnju uz obilnu upotebu epiteta i uvreda.
Pošto tebe on nije lično uvredio a ti si se i pored toga našao poprilično uvređen, jer su uvređena ova dvojica, ako se malo razmisli dolazi se do sledeće :
-Ti imaš lično učešće i korist u krađama ove dvojice i kao takav moraš da ih braniš ili ćeš kao saučesnik da završiš kao oni.
-Predpostavljam da si pripadnik DS-a i da u toj organizaciji imaš debelu ličnu korist koju posle 11-og možeš vrlo lako da izgubiš.
-Ostrašćeni si pobornik politike ove dvojice, iako su ortodoksni kriminalci a ti to ne vidiš ili te neinteresuje. Ovo ostrašćeni, znači da nemožeš pravilno da rasuđuješ sva dešavanja te ti stoga trebaju ličnosti koje će ti usađivati tvoje misšljenje.
Mislim da je i ovo dovoljno i nemoj pogrešno da razumeš, ali ovo je moje lično mišljenje.
Zato molim te smanji mali doživljaje i ne zaboravi :
Ljudski je grešiti.