Slack Bladder
Primećen član
- Poruka
- 642
![]()
Obratiti pazhnju na drugu osobu sa desne strane.
Vidi se da je zasluzheno glavni.
Er grešiš silno sinak. Ovo je pravi prikaz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Obratiti pazhnju na drugu osobu sa desne strane.
Vidi se da je zasluzheno glavni.
ma kakvi Jevreji su fini ,posteni ljudi gde njih nadje da poredis sa onim brdskim nakotomstvarno zli crnogorci
crnogorci su ustvari pravi jevreji koji namestaju ovim drugim laznim jevrejima frku da bi se oni izvukli![]()
Ne znaš ti da je picolo napuštala svoje drugare u vreme emitovanja serije "Sex i grad", a ovde sad glumi nevinašce![]()
Koje godine?![]()
Ali za to postoji drugi pdf, pa gospodjice, gospodjo, izvoli tamo,a ne sablazni obican svet!
P.S. Zasto si promenila avatar, s onim bi mogla bolje da prodjes na LJ i S!
Ne znaš ti da je picolo napuštala svoje drugare u vreme emitovanja serije "Sex i grad", a ovde sad glumi nevinašce![]()
Ma to sam se ja zezala s vama, al kao po obicaju, ti ne shvatas!
tkacio:
Ove godine, i ne pravi se naivan!
Nisi, rekla si da naprosto gutašMa to sam se ja zezala s vama, al kao po obicaju, ti ne shvatas!
tkacio:
Ove godine, i ne pravi se naivan!
Nisi, rekla si da naprosto gutaš![]()
sta se loziskad im je sex kec iz rukava kad nemaju argument, bar da im pomognem da ga lepo uoblice.![]()
ma kakvi Jevreji su fini ,posteni ljudi gde njih nadje da poredis sa onim brdskim nakotom![]()
Pa... ima svojih kvaliteta, ali nije za javnu pričuZnachi, zato ti se ona toliko svidja.
Buduću da se u naslovu iznosi netačna tvrdnja isti je izmenjen i doveden u sklad s onim što piše u tekstu na koji se postavljač teme poziva.
Nisi, rekla si da naprosto gutaš
Ove godine? Aj' zakunhi se![]()
Pa... ima svojih kvaliteta, ali nije za javnu priču![]()
A pročitao si ono....baš mnogo
Gde je dokazano?
Rekla sam, ali to je bilo samo u pocetku!
Posle 40-te, kad se serija iskvarila, ja je nisam vise ni gledala!
A ubacila sam se oko 20-te...pa sad vidi!
Znaci, bila je interesantna u pocetku,dok posle vise nije, jer su prikazivane bljuvotine ispod svacijeg ukusa!
Rekla sam, ali to je bilo samo u pocetku!
Posle 40-te, kad se serija iskvarila, ja je nisam vise ni gledala!
A ubacila sam se oko 20-te...pa sad vidi!
Znaci, bila je interesantna u pocetku,dok posle vise nije, jer su prikazivane bljuvotine ispod svacijeg ukusa!
Pa... ima svojih kvaliteta, ali nije za javnu priču![]()
Jedva je cekao da Kozacov pogresi, pa da se brze-bolje pridruzi i vidi koliki je izdajica. Al je Kozacov bar povukao rec, a ovaj nas to mu je zadatak, ali nece izdrzati do novembra ova vlada!
Koje ja to "kvalitete" imam?
Ajde kazi javno, jer nemam sta da krijem!![]()