Демократска Странка и тадић- Највеће зло у Србији

Da li se slažete

• Ukupno glasova
    49
  • Anketa je zatvorena .
Šta bih ja uradio?

1. Uveo smrtnu katnu za veleizdaju i za kako krivična dela tako i korupciju i primanje mita.
2. Vratio vojni rok od 12 meseci.
3. Ukinuo i tragove autonomije u Srbiji.
4. Podela bi bila po okruzima, načelnike postavlaj predsednik.
5. Uveo gornji dom, senat, 51 član sa tim da se svake 3 godine bira 1/3 poslanika, svaki zakon mora da prodje senat.

Dovoljno za početak

1. prvo da promenimo ustav... smrtna kazna nije moguca ako cemo u EU
2. moze... ja bio 9 meseci, pre par godina
3. i 4. cak i okruzi koji postoje sada jesu neka autonomija... A ako bude predsednik iz iste stranke kao i sada, to nije problem? I kako on sam da postavi sve nacelnike, i tamo gde je njegova stranka najjaca i tamo gde nije? teeeeeesko...
5. a sto da komplikujemo sa dvodomom skupstinom... ona je predvidjena samo za federacije, a Srbija to (jos uvek) nije :whistling:

Ako se dobro secam, cin veleizdaje nije prisutan u trenutnom Ustavu republike Srbije. A njega su podrzali svi sem Cede.

p.s. isto je ukinut i cin kradje automobila, nego postoji samo 'neovlasceno koriscenje'

dovoljno je zakonskim aktom uvesti navedeno delo kao i smrtnu kaznu

a onda sto kazu, da vam sudimo pa da vas streljamo :hahaha:

Mmm kakva je to ljubav bila, zajedno su i na robiju u Hag otišli :lol:

Kakav je to ljubav bila,nije ni cudo sto su tako lepo druzila u Hagu,mislim,cela ta vesela druzina na celu sa Tutom,Cobijem itd...:lol:

Sto se tice teme...moze da bidne ,ali i ne mora..obicno su izbori najbolji odgovor na ovakvu vrstu optuzbi...evo na primer pre par nedelja u Vrbasu...ZES i DS kao vodeca stranka u toj koaliciji (bili u koaliciji sa SPO i Ljajicem) skoro pa 40%,na izlaznosti od preko 57% sto je rekord s`obzirom da se radilo o Lokalnim izborima...ne branim DS,ali cinjenice su neoumoljive...:rtfm::rtfm::lol:

1. prvo da promenimo ustav... smrtna kazna nije moguca ako cemo u EU
2. moze... ja bio 9 meseci, pre par godina
3. i 4. cak i okruzi koji postoje sada jesu neka autonomija... A ako bude predsednik iz iste stranke kao i sada, to nije problem? I kako on sam da postavi sve nacelnike, i tamo gde je njegova stranka najjaca i tamo gde nije? teeeeeesko...
5. a sto da komplikujemo sa dvodomom skupstinom... ona je predvidjena samo za federacije, a Srbija to (jos uvek) nije :whistling:

Poljska ima dva doma i nije federacija, ima i Italija.

Imaju i Nemci...

Ali svuda je sprovedena decentralizacija, za sta se ovde neki bune...
Imamo zastareli model za mnoge stvari.
Dacu i primer za Amerikance. Po serijama mozemo videti nypd, lapd... sve su to lokalne policije, i tek kad se ukljici savezni fbi... onda je nesto veliko. Mi to uopste nemamo. Imamo samo republicku policiju koja je svuda.

pa ja sam ovde najveci zastupnik decentralizacije . niko ovde nije veci zastupnik decentralizacije i protivnik beogradizacije srbije od mene.

Ali decentralizacija znaci da se centralna vlast prenese na OPSTINE a ne da osim jednog centra formiras 2 centra kao sto ste vi DS-ovci uradili pa ce sada Srbija da placa DUPLU CENTRALNU ADMINISTRACIJU - jednu u Beogradu a drugu u Novom Sadu

Tako cemo imati DUPLE skupstine, duple vlade, duple poslanike, duple shofere, sluzbene automobile, kafanske reprezentacije, sluzbena putovanja, duple namestene tendere i sve slicno

A svu tu vasu zayebanciju treba da placamo mi obican narod :evil:

od poreza koji treba da ide za bolnice puteve skole i mostove , se goje vase debele parazitske administrativne guzice :evil:

Šta bih ja uradio?

1. Uveo smrtnu katnu za veleizdaju i za kako krivična dela tako i korupciju i primanje mita.
2. Vratio vojni rok od 12 meseci.
3. Ukinuo i tragove autonomije u Srbiji.
4. Podela bi bila po okruzima, načelnike postavlaj predsednik.
5. Uveo gornji dom, senat, 51 član sa tim da se svake 3 godine bira 1/3 poslanika, svaki zakon mora da prodje senat.

Dovoljno za početak

Možeš slobodno da se vratiš odakle si došao al mi javi na vreme da ti napravim lanč paket :lol:

ono sto ja trazim od svake stranke koja pretenduje na moj glas jeste da svi vi izdajnici i lopovcine iz DS-a , redom pohapsite i nabijete u buvare na 40 godina sledecih.
glasam za svakog ko to obeca.
Koliko vidim to sada obecava jedino SRS - zato im i dajem glas . Da ako dodju u priliku da formiraju vlast - da vas potrpaju sve u prdekanu
Dan kada ceo DS zaglavi na robiji zbog izdaje i pljacke ove drzave ce biti najlepsi dan koji je svanuo u Srbiji.
Ako nista drugo bice cistiji vazduh .

Nikad necete doci na vlast a mozda ni tada :lol:
Vaš primitivizam je ostao u proslom veku, kada ste junački branili srpski narod koji tamo više ne postoji :)

pa ja sam ovde najveci zastupnik decentralizacije . niko ovde nije veci zastupnik decentralizacije i protivnik beogradizacije srbije od mene.

Ali decentralizacija znaci da se centralna vlast prenese na OPSTINE a ne da osim jednog centra formiras 2 centra kao sto ste vi DS-ovci uradili pa ce sada Srbija da placa DUPLU CENTRALNU ADMINISTRACIJU - jednu u Beogradu a drugu u Novom Sadu

Tako cemo imati DUPLE skupstine, duple vlade, duple poslanike, duple shofere, sluzbene automobile, kafanske reprezentacije, sluzbena putovanja, duple namestene tendere i sve slicno

A svu tu vasu zayebanciju treba da placamo mi obican narod :evil:

od poreza koji treba da ide za bolnice puteve skole i mostove , se goje vase debele parazitske administrativne guzice :evil:

A vas ni u jednom filmu, ni tenderčiću malo da kraducnete... Cak vas je i Mišković otpisao sa platne liste :sad2:

pa ja sam ovde najveci zastupnik decentralizacije . niko ovde nije veci zastupnik decentralizacije i protivnik beogradizacije srbije od mene...

...od poreza koji treba da ide za bolnice puteve skole i mostove , se goje vase debele parazitske administrativne guzice :evil:

Mozda ce da bude dupliranje skupstina, ali samo toga. Decentralizacija je odredjivanje nekih poslova koje radi samo lokalna vlast, dok republika zadrzava vojsku itd... Nije to puki prenos gole vlasti (kao da je vlast nesto tako magicno...)

Inace, veoma sumnjam da je bilo ko od SRS/SNS/DSS veci pobornik decentralizacije od LDP-a... LDP je trazio - i dobio - da pola gradskih sekretara Beograda ne budu (barem formalno) clanovi stranaka. Sto se neko od opozicije nije setio tako neceg?

Ali kazes, podrzavas decentralizaciju... Pa eto, kako bi to izgledalo? Ukidanje pojma Vojdovina? Razdvajanje na Srem, Banat i Backu, pa onda u ostatku jos Beograd... Zapad, Jugozapad, Istok, Centar (Sumadija), Jugoistok, Kosovo, Metohija?
(jos uvek se igramo sa Titovim granicama.. ccc)

Iskreno, ne secam se da u nasem ustavu bilo gde pise sta je sve Srbija... Pise samo za KiM da je pokrajina pod 1244 itd... Nema ni Vojvodine ni bilo cega drugog... Mozda je samo Beograd pomenut kao glavni grad.
I tada niko nije imao primedbu - a sad ima... Otkud naknadna pamet? :think:

Za glavni grad vec rekoh - moze odmah da se premesti bilo gde, od Subotice do Bujanovca... Moze i Prizren (opet) da se proglasi... ili Kragujevac, podrzavam. Pa neka njih gnjave kad bilo ko od stranaca dodje.

A to ko se goji... Beograd je samodovoljan sa ekonomijom, pa i Vojvodina. Mogli bi po jedan most godisnje da napravimo sami sebi u Beogradu, da ne dajemo podrsku okolini. Ali, to ipak nije tako. Neka solidarnost mora da postoji.

Баш у току "драме" зване Статут Војводине ЗЕС добија 36.97 % а најјача опозициона странка 14.15 %. Ни СРС и ДСС-НС се нису прославили.
http://www.vrbas.net/dokumenti/izbori/2009/2009-10-18_rezultati.pdf
Реч је наравно о Врбасу, доскорашњем бастиону српског национализма у Српском Војводству- Војводини, где су владали тада јединствена СРС и СПС. И после ме неко убеђује како Статут Војводине, аутономаштво и сепаратизам немају подршку већине њених становника...:lol::roll:
Жао ми је што ово морам да констатујем, поготово што имам добре пријатеље у НС и што знам да у АПВ још увек има просрпски оријентисаних људи.
Што се тиче питања, слажем се да је ДС највеће зло у Србији, а да би најбоље решење за Србију била власт чија би окосница били СНС и ДСС-НС.
Питање је само када ће народ то схватити...

Nema nama koristi ni od toga da budemo gubernija ni od toga da budemo kolonija.

Nekako mi nije jasno zasto se nacionalisti uvek pozivaju na Ruse, a pragmaticni na Evropu. Pa jel ima neko ovde pametan da kaze sta smo mi? Dosadilo mi je 'nas i Rusa 200 miliona' ili 'mnogo smo vredni, samo nas primite'.

Koja je nasa sopstvena vrednost?

Mozda ce da bude dupliranje skupstina, ali samo toga. Decentralizacija je odredjivanje nekih poslova koje radi samo lokalna vlast, dok republika zadrzava vojsku itd... Nije to puki prenos gole vlasti (kao da je vlast nesto tako magicno...)

Inace, veoma sumnjam da je bilo ko od SRS/SNS/DSS veci pobornik decentralizacije od LDP-a... LDP je trazio - i dobio - da pola gradskih sekretara Beograda ne budu (barem formalno) clanovi stranaka. Sto se neko od opozicije nije setio tako neceg?

Ali kazes, podrzavas decentralizaciju... Pa eto, kako bi to izgledalo? Ukidanje pojma Vojdovina? Razdvajanje na Srem, Banat i Backu, pa onda u ostatku jos Beograd... Zapad, Jugozapad, Istok, Centar (Sumadija), Jugoistok, Kosovo, Metohija?
(jos uvek se igramo sa Titovim granicama.. ccc)

Iskreno, ne secam se da u nasem ustavu bilo gde pise sta je sve Srbija... Pise samo za KiM da je pokrajina pod 1244 itd... Nema ni Vojvodine ni bilo cega drugog... Mozda je samo Beograd pomenut kao glavni grad.
I tada niko nije imao primedbu - a sad ima... Otkud naknadna pamet? :think:

Za glavni grad vec rekoh - moze odmah da se premesti bilo gde, od Subotice do Bujanovca... Moze i Prizren (opet) da se proglasi... ili Kragujevac, podrzavam. Pa neka njih gnjave kad bilo ko od stranaca dodje.

A to ko se goji... Beograd je samodovoljan sa ekonomijom, pa i Vojvodina. Mogli bi po jedan most godisnje da napravimo sami sebi u Beogradu, da ne dajemo podrsku okolini. Ali, to ipak nije tako. Neka solidarnost mora da postoji.

decentralizacija se sprovodi tako sto se ukinu sve pokrajine i tako sto imas 2 nivoa vlasti - OPSTINSKU I CENTRALNU

Tako funkcionise Republika Srpska - i to odlicno.

Moze da se zadrze okruzi kao srednji oblik organizacije ali nista vise od toga.

To sto je LDP satro izboksovao da ne budu ti drzavni sekretari stranacki ljudi nego satro nevladini je sve smuti pa prospi.

Javi mi se kad izbore da ih bude manje nego koliko ih je danas.

decentralizacija se sprovodi tako sto se ukinu sve pokrajine i tako sto imas 2 nivoa vlasti - OPSTINSKU I CENTRALNU

Tako funkcionise Republika Srpska - i to odlicno.

Moze da se zadrze okruzi kao srednji oblik organizacije ali nista vise od toga.

Srpska moze tako da funkcionise jer ima stanovnika tek kao Beograd, ili tako nesto.
Postojanje vlasti samo opstinske i prestonicke je vracanje barem na 1914tu...

evo kako se finansira kriminalna organizacija zvana Demokratska Stranka

2cpta85.jpg

Back