Demokratska Srbija ili Diktatorska Evropa ?!

Naciona|demokrata

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
132
EU naredjuje Srbiji da "izabere demokratsku vladu" ili ce trpeti posledice ???

Novine su pune slicnih naslova i tema, samo mi nije jasno kako je nesto demokratski ako je naredjeno, sugerisano ili uslovljeno na bilo koji nacin.

Znaci ako gradjani Srbije daju svoj glas SRS ili bilo kojoj stranki koja ne odgovara interesima EU, to nece biti "demokratska" vlada ???

Dragi gradjani Srbije to vam samo govori koliko visoko o vama misle svi oni u EU, da vam cak ne veruju da ste sposobni sami za sebe da odlucujete (poput dusevnih/mentalnih bolesnika i invalida).

STRASNO !

Naciona|demokrata:
EU naredjuje Srbiji da "izabere demokratsku vladu" ili ce trpeti posledice ???

Novine su pune slicnih naslova i tema, samo mi nije jasno kako je nesto demokratski ako je naredjeno, sugerisano ili uslovljeno na bilo koji nacin.

Znaci ako gradjani Srbije daju svoj glas SRS ili bilo kojoj stranki koja ne odgovara interesima EU, to nece biti "demokratska" vlada ???

Dragi gradjani Srbije to vam samo govori koliko visoko o vama misle svi oni u EU, da vam cak ne veruju da ste sposobni sami za sebe da odlucujete (poput dusevnih/mentalnih bolesnika i invalida).

STRASNO !
Pazi i da je sve to tako, a nije, ako svi za nesto kazu da je dobro ne možeš da samo ti budeš najpametniji i da tvrdiš da nije tako

donamileva:
Pazi i da je sve to tako, a nije, ako svi za nesto kazu da je dobro ne možeš da samo ti budeš najpametniji i da tvrdiš da nije tako

Значи, по овој логици, у време Коперника и Галилеја земља је била равна плоча пошто су само њих двојица(и Ђордано Бруно) тврдили да је била округла док су сви остали имали супротан став.

donamileva:

Pa sta tebe boli neka stvar sta cu ja da radim sa svojim zivotom ili u svojoj kuci? Niti smo mi najpametniji, niti to pokusavamo da budemo, ali mi isto tako ne sugerisemo drugima kako treba i sta treba da rade u krugu svoje kuce.

Odgovor ti je pravo glup, ne znam sto uopste odgovaram na takve gluposti...ae pali i kad naucis da 1 covek = 1 glas = demokratija, onda komentarisi na forumu politika

Back