ДЕМОКРАТИЈА JE КАО БИЦИКЛ

medved_bg:
Meni još u predizbornoj kampanji nije bilo jasno otkud je Čeda sa svojom novoformiranom strankom tako važan da "zasluži" pesmicu na dočeku NG. I sa koalicijom od, koliko beše? 4-5 stranaka dobije desetak poslanika, pa šta? Da je išao sam, dobio bi taman isto kao ona romska partija.
.

Ма ЛДП никад не би прошао цензус да није поред себе имао Чанка и усијане
аутономашке главе.

Registra:
To je demokratija. To što ja isto tako neću da mi neko takav prosipa mudrosti, ne znači da to može bilo ko da mu zabrani, isto kao što radikalima niko ne može da zabrani da budu radikalni na svoj način.

Tražili smo demokratiju, dobili smo je, e pa vidiš, to tako izgleda. Svako može da lupeta šta mu padne na pamet i LDP i radikali bez ikakve odgovornosti za to što govore.

Jedni zagovaraju otcepljenje Kosova - nikom ništa. Ovi drugi zagovaraju pripajanje Srbije Rusiji (čuvena izjava: "kamo sreće da je Srbija ruska gubernija" :confused: da li ovo bolje zvuči od Čedinog stava o otcepljenju Kosova) - opet nikom ništa.

E pa, tražili ste - gledajte - živela demokratija!

ja nijednom recju nisam pomenuo bilo kakvu zabranu bilo cega, ali jesam da se govori o pravoj prirodi neke pojave

http://www.ldp.org.yu/cms/item/ldp/sr/International+secretary.html

Vukosava Crnjanski

Sarađuje sa Nacionalnim demokratskim institutom od 2001. godine, a od decembra 2004. radi za NDI kao regionalna trenerica. Kroz NDI angažman radila je sa svim demokratskim strankama, nevladinim organizacijama i institucijama. Specijalnost su joj kampanje, strateško planiranje, javno zagovaranje, kontrola izbora i organizacijski menadžment.

Članica je predsedništva Liberalno demokratske partije.

NDI

http://www.ndi.org/about/bdadv/bdadv.asp

Board of Directors :
Madeleine K. Albright, Chairman
Rachelle Horowitz, Vice Chair
Marc B. Nathanson, Vice Chair
Kenneth F. Melley, Secretary
Eugene Eidenberg, Treasurer

De_Sisti:
ja nijednom recju nisam pomenuo bilo kakvu zabranu bilo cega, ali jesam da se govori o pravoj prirodi neke pojave

Samo mislim da je toj pojavi ljudi pridaju mnogo veći značaj nego što stvarno ima. To me veoma čudi, ne zabrinjava me, samo me čudi.

Na sreću, bar u Srbiji, ima toliko političkih opcija, tako da nismo osudjeni da biramo izmedju LDP i SRS (joj, zamisli tu zonu sumraka, zamisli da su to jedine dve opcije...)

Registra:
Samo mislim da je toj pojavi ljudi pridaju mnogo veći značaj nego što stvarno ima. To me veoma čudi, ne zabrinjava me, samo me čudi.

Na sreću, bar u Srbiji, ima toliko političkih opcija, tako da nismo osudjeni da biramo izmedju LDP i SRS (joj, zamisli tu zonu sumraka, zamisli da su to jedine dve opcije...)

to ne bi bila zona sumraka, nego tama najcrnja!! :lol:

Back