Demokrate voze Audije - a sta vi vozite?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prosto neverovatno kako na ovom forumu niču glupe teme

zasto je tema glupa?

zar nije 70.000 eura po autu rasipanje ako su se mogle kupiti Skode Superb i Chrysler 300 za po 25.000 eura?

Da li je Chrysler 300 los auto?

startech_300c_01.jpg

ja misli mda je ovo bruka auto, a kosta 25.000 eura dok Audi kosta 70.000

Da su kupili 40 komada Chrysler 300 po 25.000 ta kupovina gradjane Srbije bi kostala 1 milion eura. Plus bi dobili jos sigurno 15% popusta na ovu kolicinu!

A za kupovinu 40 komada Audija A6 je placeno 3 miliona eura, tj 2 miliona eura je otislo u vetar!!!!!

Tih 2 miliona je moglo biti iskoristeno na mnogo nacina izmedju ostalih za izgradnju novih bolnica, skola, obdanista, porodilista...

RASIPNICI DEMOKRATSKI :evil: :evil:

tema je glupa jer kakave veze ima šta mi vozimo sa voznim parkom države???

tema je glupa za tebe jer ste uhvaceni u pljacki.

nije tema sta mi vozimo vec sta vozi vlast.

a vlast vozi najskuplje automobile i ako mi obicni gradjani vozimo krntije po raspalim putevima punim rupa.

takodje sam na prostom primeru dokazao da je moglo da se ustedi 2 miliona eura novca da su mesto audija kupljena vozila drugih proizvodjaca u istoj klasi kao Audi A6 kao sto su Skoda Superb i Chrysler 300

Da li je Chrysler 300 los auto filatelisto?

Zasto je baceno 2 miliona u vetar a nije moralo tako da bude?

Zar to nije rasipanje i bahatost?

Radikali ne znaju da je točak izmišljen pre 6.000 godina. Sa njima bi modernu budućnost predstavljala zaprežna kolica. Koče napredak ove zemlje iz zatvorskih ćelija. O kakvim automobilima vi pričate pa vi kad ste bili na vlasti svi su vozili patike, benzina nije ni bilo.... vozili su se samo tenkovi.

Radikali ne znaju da je točak izmišljen pre 6.000 godina. Sa njima bi modernu budućnost predstavljala zaprežna kolica. Koče napredak ove zemlje iz zatvorskih ćelija. O kakvim automobilima vi pričate pa vi kad ste bili na vlasti svi su vozili patike, benzina nije ni bilo.... vozili su se samo tenkovi.

vi demokrate ste ostetili drzavni budzet za preko 2 miliona eura kupovinom 40 komada Audija A6 za 70.000 eura komad

Za pootrebe vlade Srbije je moglo biti kupljeno 40 komada vozila marke Skoda Superb ili Chrysler 300 po ceni od maksimum 25.000 eura komad i na taj nacin bi u budzetu Srbije ostalo 2 miliona eura vise koji bi se mogli iskoristiti za neke druge stvari kao sto su izgradnja bolnica, porodilista, obdanista, skola, sanaciju puteva i tako dalje.

Ovime ste vi pokazali da vas nije briga za ovaj narod, i da dok narod tesko zivi i ne moze vecina sebi da priusti nista bolje od Yuga 45 i Zastave 101 , vi ste vase guzice uvaljali u kozu, klimu, abs u autima marke Audi A6 .

Nadam se da ce gradjani Srbije kazniti u nedelju ovaj vas lopovluk, bahatost i rasipnistvo.

tema je glupa za tebe jer ste uhvaceni u pljacki.

nije tema sta mi vozimo vec sta vozi vlast.

a vlast vozi najskuplje automobile i ako mi obicni gradjani vozimo krntije po raspalim putevima punim rupa.

takodje sam na prostom primeru dokazao da je moglo da se ustedi 2 miliona eura novca da su mesto audija kupljena vozila drugih proizvodjaca u istoj klasi kao Audi A6 kao sto su Skoda Superb i Chrysler 300

Da li je Chrysler 300 los auto filatelisto?

Zasto je baceno 2 miliona u vetar a nije moralo tako da bude?

Zar to nije rasipanje i bahatost?

ja se u automobile ne razumem, taj Chrysler prvi put vidim
imam zastavu koral in staru nepunih 5 meseci
za moje potrebe dovoljno
a ako je rasoisan tender u kojem traže automobil preko 3000 kubika, onda možda taj Chraysler ne ispunjava uslove...
pa svaka opština u ovoj zemlji poseduje službeni Audi, ne vidim tu ništa novo i neobično

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back