- Poruka
- 5.431
Obersturmfuehrer:nije to uopste bitno vec glupavo naklapanje ko na koji nacin skuplja poene
E sad! Nije bitno! Bitno je!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obersturmfuehrer:nije to uopste bitno vec glupavo naklapanje ko na koji nacin skuplja poene
Torrente-BG:E sad! Nije bitno! Bitno je!!!
Е добро је кад нам "отвори очи" . И што си поделио тајну са нама ... Зашто ли си то урадио ? Хехе ...Truman:Simpaticno. Samo jednu tajnu da ti otkrijem - najveci reketasi na politickoj sceni su ti radikali. Oni uzimaju mesecnu sumu ( ne zelim da spominjem koju ) od tajkuna da ih ne spominju i ne diraju.
Jerry Ropero:ovo sto radi ober je manipulacija klasicna. tako sam ja mogao da slikam onu sirotinju na otvaranju metroa sto je pojurila za b esplatnim pastetama i hlebom, ili sirotinju na otvaranju merkatora u BG i da izvedem zakljucak da je sada gore nego ikada pre. sta uostalom i ocekivati od takvog lika.
Obersturmfuehrer:sta ces kada sam manipulator...i to bolji nego sto sam mislio cim ti je na pamet pao merkator i uporedjivanje situacije...
Obersturmfuehrer:naravno
Obersturmfuehrer:nije pitanje KO je na slici, vec STA je na slici...
eremita:Па ти си сплачина од човека - створење које не треба узимати за озбиљно у било којој расправи, једноставно НУЛА...........![]()
п.с. И шта тражиш стално овде који мој, иди тамо где ти је газда одредио да машеш репом тј. на подфорум где те је газда распоредио........![]()
Obersturmfuehrer:volim i ja tebe
nego, termin za provociranje mi istice za sat vremena, po PS-u i dnevnom redu od 15.00 krece kontriranje.
Stvarnoooo miiiissslimfosilvaso:Pa i tekst teme je montaža: Mislio je on na drugu vrstu reketa!?![]()
Hajde da razumem da ti ljudi iz DS-a smetaju,ali da ti i tvoj sopstveni narod i najbolji njegovi sportisti smetaju,e to mi stvarno nije jasno i nadam se da si jedan od redjih sa sve ovim radikalima na forumu.Torrente-BG:Ma najjadniji je u svemu tome ispao Novak Djokovic. Ne mogu da verujem da sportista koji sada ima i pare a i ako hoce moze da igra za koju hoce zemlju i dobije drzavljanstvo spusta se na taj nivo da ga neki majmuni i najgori sljam iskoristava za svoju reklamu(bez obzira koja stranka je u pitanju)
Svako ko ima malo mozga i drzi do sebe napusio bi i tog Bogdanovica i Tadica i bilo koga drugog.Tom Djokovicu te gnjide ne bi mogle nista ali kakva zemlja i narod takvi i sportisti.
djokovic nije igrao tenis sa radikalima i slobistima vec sa gradonacelnikom i predsednikom srbijeTorrente-BG:Ma najjadniji je u svemu tome ispao Novak Djokovic. Ne mogu da verujem da sportista koji sada ima i pare a i ako hoce moze da igra za koju hoce zemlju i dobije drzavljanstvo spusta se na taj nivo da ga neki majmuni i najgori sljam iskoristava za svoju reklamu(bez obzira koja stranka je u pitanju)
.
NIKOS_:Hajde da razumem da ti ljudi iz DS-a smetaju,ali da ti i tvoj sopstveni narod i najbolji njegovi sportisti smetaju,e to mi stvarno nije jasno i nadam se da si jedan od redjih sa sve ovim radikalima na forumu.
serb_pagan:djokovic nije igrao tenis sa radikalima i slobistima vec sa gradonacelnikom i predsednikom srbije
ma nemoj da prichas...tadic je pobedio na izborima sa milion i sedamstotina hiljada glasova,i pored toga sto ne volim njegovu mlitavost i popustljivost prema srbofashistima,opet je jedan od najmudrijih i najodmerenijih politicara u srbiji...Torrente-BG:Isto njesra drugo pakovanje. Tadic je sve samo ne predsednik gradjana Srbije.On je samo predsednik DS stranke i njihovih simpatizera.To je svojim ponasanjem do sada pokazao milion puta.