- Poruka
- 4.833
mile ti to mene kloniras?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mile ti to mene kloniras?
mile pa vidis da sam pre tebe registrovan!
tkacio:
![]()
Ma nije moguce....
mogao si da stavis mile bgd ili nesto slicno!
Nije moglo.... Nisi valjda mislio da cu da idem od jednog do drugog korisnika da vidim da li neko ima doticni broj....![]()
hahahaa
dobra ti je ova.
evo ti moj primer.
ista firma-vojska,isto radno mesto,sve isto i sad i 2000.
plata za jun 2000. 4350 dinara,marka bila oko 30 dinara,sto dodje oko 145 maraka
plata za jun 2008. 52000 dinara,evro 80 din,sto dodje oko 650 eura.
ma u redu je,isto je
Jedino što zameram demokratama što su uvele kvalitetan i jeftin internet pa sad svaka priučena budala može na isti.![]()
ti to kao oficir pa imas 52.000 dinara platu. aj ne seri kad svi znamo da si prasinar i da nema sanse da preskocis 24.000 din![]()
mani se jeftine youtube propagande[/QUOTE
Svega ti... Da nije slucajno bilo drugacije od onoga u videu... Da nisi kupovao benzin na pumpi, ili su nam prodavnice bile pune robe.... Da ne govorim o tome kako su se popisali po ljudima iz RSK avgusta 1995. kada su ih poslali Siptarima pod noz.... Ni inflaciju nismo imali, ni cekanje u redu za hleb i ulje... Ma lazu demokrate....
ne,imao sam svega i svacega,roditelji su mi radili u drzavnoj sluzbi i imali platu nesto preko 500DEM svo vreme.....
a to je bilo,ko kaze da lazete,ne lazete nego to je vezano za rat a ne za slobu.
a vi ne lazete nego manipulisete a to su 2 razlicite,ali pri tom veoma slicne stvari,KAPISH
ne,imao sam svega i svacega,roditelji su mi radili u drzavnoj sluzbi i imali platu nesto preko 500DEM svo vreme.....
a to je bilo,ko kaze da lazete,ne lazete nego to je vezano za rat a ne za slobu.
a vi ne lazete nego manipulisete a to su 2 razlicite,ali pri tom veoma slicne stvari,KAPISH
Ti si imao, a sta je sa 90% ljudi koji su cekali 3 dana u redovima? Nama je pojam bio sipanje goriva na pumpi. Kao beduini da smo.... I moj otac je u MUP-u radio ( ne kao pandur, nego kao komercijalista ), ali opet ja NIKADA ne bih pozeleo ta vremena da se vrate, jer ovde ima jos nekoliko miliona ljudi pored mene i mog trbuha...
Koji rat kada SRJ nije ucestvovala u ratu? To je i Medjunarodni Sud dolazao kda je Federacija tuzila.... Inflacija je namerno stvorena, da bi se fabrike koje vrede nekoliko miliona maraka prodavale za jedva par hiljada.... I kada su Slobini foteljasi sve pokupovali, e onda je bukvalno preko noci tih 12 nula skinuto. Svugde u svetu treba puno puno vremena da se resi pitanje inflacije ( narocito one kao sto je bila nasa 1993. ).... Tu nesto nije kako treba....