Demokrate na vlasti duze od Slobe. Kakvi su rezultati?

hahahaa
dobra ti je ova.

evo ti moj primer.
ista firma-vojska,isto radno mesto,sve isto i sad i 2000.

plata za jun 2000. 4350 dinara,marka bila oko 30 dinara,sto dodje oko 145 maraka
plata za jun 2008. 52000 dinara,evro 80 din,sto dodje oko 650 eura.

ma u redu je,isto je

ti to kao oficir pa imas 52.000 dinara platu. aj ne seri kad svi znamo da si prasinar i da nema sanse da preskocis 24.000 din :lol:

mani se jeftine youtube propagande:mrgreen:[/QUOTE

Svega ti... Da nije slucajno bilo drugacije od onoga u videu... Da nisi kupovao benzin na pumpi, ili su nam prodavnice bile pune robe.... Da ne govorim o tome kako su se popisali po ljudima iz RSK avgusta 1995. kada su ih poslali Siptarima pod noz.... Ni inflaciju nismo imali, ni cekanje u redu za hleb i ulje... Ma lazu demokrate....

ne,imao sam svega i svacega,roditelji su mi radili u drzavnoj sluzbi i imali platu nesto preko 500DEM svo vreme.....

a to je bilo,ko kaze da lazete,ne lazete nego to je vezano za rat a ne za slobu.
a vi ne lazete nego manipulisete a to su 2 razlicite,ali pri tom veoma slicne stvari,KAPISH

ne,imao sam svega i svacega,roditelji su mi radili u drzavnoj sluzbi i imali platu nesto preko 500DEM svo vreme.....

a to je bilo,ko kaze da lazete,ne lazete nego to je vezano za rat a ne za slobu.
a vi ne lazete nego manipulisete a to su 2 razlicite,ali pri tom veoma slicne stvari,KAPISH

Ti si imao, a sta je sa 90% ljudi koji su cekali 3 dana u redovima? Nama je pojam bio sipanje goriva na pumpi. Kao beduini da smo.... I moj otac je u MUP-u radio ( ne kao pandur, nego kao komercijalista ), ali opet ja NIKADA ne bih pozeleo ta vremena da se vrate, jer ovde ima jos nekoliko miliona ljudi pored mene i mog trbuha...
Koji rat kada SRJ nije ucestvovala u ratu? To je i Medjunarodni Sud dolazao kda je Federacija tuzila.... Inflacija je namerno stvorena, da bi se fabrike koje vrede nekoliko miliona maraka prodavale za jedva par hiljada.... I kada su Slobini foteljasi sve pokupovali, e onda je bukvalno preko noci tih 12 nula skinuto. Svugde u svetu treba puno puno vremena da se resi pitanje inflacije ( narocito one kao sto je bila nasa 1993. ).... Tu nesto nije kako treba....

Back