демократе,либерали матер вам ****

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos jedno moje misljenje na ovu temu.

s4021412bk5.jpg

Jerry Ropero:
Za vise informacija pogledaj ovu temu:

http://forum.krstarica.com/threads/115195

Tu vi "gospoda" liberali i demokrati nama cetnicima psujete mater.

Prvi ste poceli a sad kukate....
Kao prvo ti nisi cetnik niti ces ikada biti.Kao drugo ni to neodobravam ali mogu da pokusam da shvatim nekog zasto je to rekao posle deset godina terora socijalista i radikala.Niti sam liberal, niti sorosevac,ali da mogu da vidim tebe i tebi slicne sa ovog foruma rekao bih vam u lice da ste naj obicnije lajave pick...ine.Na zalost to vam ne mogu reci u lice,ali kakvi ste skotovi ipak vam necu nikad opsovati majku.
P.S.Nisi ti dostojan da se pozivas na cetnike.Ni ti ni ovi ucesnici posle 91 kao no 90%onih iz1941 na ovamo.

Jerry Ropero:
Odkud znas ti da ja nisam cetnik ?Za tvoju informaciju iz cetnicke sam porodice, jedan deda mi je bio oficir i cetnicki komadant, idem na Ravnu Goru i psovanjem na onoj temi sam se osetio uvredjenim i obaveznim da odgovorim istom merom. Ni manje ni vise.

Yebote, svima dede i babe bile chetnici..............gde nestadose onoliki partizani?? :confused:

A ako ides na Ravnu goru,onda nema price...........ti si chetnik , dika i ponos :D :D :D

12prasic543040ed9.jpg

RAVNA GORA, PRASE GLAVNA FORA.......

OJHAAAAAAAA

Jerry Ropero:
Odkud znas ti da ja nisam cetnik ?Za tvoju informaciju iz cetnicke sam porodice, jedan deda mi je bio oficir i cetnicki komadant, idem na Ravnu Goru i psovanjem na onoj temi sam se osetio uvredjenim i obaveznim da odgovorim istom merom. Ni manje ni vise.
To sto je neko od tvojih predaka bio nazovi cetnik ne znaci da si to i ti automatski.To se nestice rodjenjem,to se nosi u sebi.Da si "Cetnik" ne bi bio rezervista na Kosovu,vec dobrovoljac :-D
Ali kao sto rekoh1941-1945 mozda je bilo 10%pravih cetnika,ostalo je bila banda lopova,siledzija,i parazita naj gore vrste.Svi vi moderni cetnici imate pogresne uzore.Ko su vam uzori iz Balkanskih ratova kad su stvarno bili cetnici to sto i treba da budu.Kad vas covek vidi na Ravnoj Gori onako pijane,masne i debele bez zuba ima zaista lepu sliku o cetnicima.Vi ste bruka za cetnike.

sumnjivo lice:
To sto je neko od tvojih predaka bio nazovi cetnik ne znaci da si to i ti automatski.To se nestice rodjenjem,to se nosi u sebi.Da si "Cetnik" ne bi bio rezervista na Kosovu,vec dobrovoljac :-D
Ali kao sto rekoh1941-1945 mozda je bilo 10%pravih cetnika,ostalo je bila banda lopova,siledzija,i parazita naj gore vrste.Svi vi moderni cetnici imate pogresne uzore.Ko su vam uzori iz Balkanskih ratova kad su stvarno bili cetnici to sto i treba da budu.Kad vas covek vidi na Ravnoj Gori onako pijane,masne i debele bez zuba ima zaista lepu sliku o cetnicima.Vi ste bruka za cetnike.

Ne stice se rodjenjem tacno , ali ja se tako osecam. Ideoloski pripadam i podrzavam ciljeve Ravnogorskog Cetnickog Pokreta sto me automatski, zajedno sa svim ostalim Srbima koji isto razmisljaju, svrstava u pripadnike Ravnogorskog cetnickog pokreta.

To o 10% pravih cetnika ti je glupost. Eto konkretno moj deda je bio major u vojsci kraljevine Jugoslavije i kad se desila kapitulacija stupio je u Ravnogorce Draze Mihajlovica da nastavi borbu za svoju otadzbinu. Poginuo je/ ubijen je 1943. godine na Drini od strane partizana , mucki u zasedi.

Ideoloski pripadam i podrzavam ciljeve Ravnogorskog Cetnickog Pokreta sto me automatski, zajedno sa svim ostalim Srbima koji isto razmisljaju, svrstava u pripadnike Ravnogorskog cetnickog pokreta.

Kakva logika..............pa i ja podrzavam Srpsku akademiju nauka, pa me to automatski , zajedno sa svim ostalim Srbima koji tako razmisljaju , svrstava u pripadnike SANU........:):):)

Михајло:
Поучен примером демократа на овом форуму отворих и ја тему демократску.
либерали, демократе и левичари гамад која трује СРБИЈУ И СРБЕ треба их све по +++ поступку +++++. Ето у пар црта, шта ви мислите о томе?
da si ti poucen bilo chime,cuo bi nekad za neku drugu muziku osim ljube alichica ili nekakvih guslara..chuo bi za tuzlanskog hip hop pesnika eda maajku i njegovu filozofiju-"ustashe,balije i chetnici mater vam ***** "uglavnom,psovka se odnosi na sve one preobracene komuniste koji su najednom postali chetnichine,ustashe i balije-islamisti i resili da ravnaju rachune devedesetih...

Jerry Ropero:
Ne stice se rodjenjem tacno , ali ja se tako osecam. Ideoloski pripadam i podrzavam ciljeve Ravnogorskog Cetnickog Pokreta sto me automatski, zajedno sa svim ostalim Srbima koji isto razmisljaju, svrstava u pripadnike Ravnogorskog cetnickog pokreta.

To o 10% pravih cetnika ti je glupost. Eto konkretno moj deda je bio major u vojsci kraljevine Jugoslavije i kad se desila kapitulacija stupio je u Ravnogorce Draze Mihajlovica da nastavi borbu za svoju otadzbinu. Poginuo je/ ubijen je 1943. godine na Drini od strane partizana , mucki u zasedi.
Pazi prvi pasus molim te.Vi ko da ste politicka organizacija :lol:
Tvom dedi iskreno postovanje,ali da znas ista o vojsci nema mucki iz zasede.I bradonje su pravile zaseda komuncima ;)
mozda mislis da je trebalo da im podele buzdovane pa na crtu i jedni i drugi.
Mucki iz zasede :lol: :lol: :lol: Eeeeeee

serb_pagan:
da si ti poucen bilo chime,cuo bi nekad za neku drugu muziku osim ljube alichica ili nekakvih guslara..chuo bi za tuzlanskog hip hop pesnika eda maajku i njegovu filozofiju-"ustashe,balije i chetnici mater vam ***** "uglavnom,psovka se odnosi na sve one preobracene komuniste koji su najednom postali chetnichine,ustashe i balije-islamisti i resili da ravnaju rachune devedesetih...

A da si ti dobronameran, kako pokušavaš da se predstaviš, ne bi na jednoj od tema ovoga foruma slao slike dzamije i pozdravljao sa "alah ekvar"!
Vidim i Tuzlu pominješ po trečerazrednom pevaču, edu majci!
Da si tI iole poučen bilo čime, čuo bi nekada da je Tuzla grobnica srpskog naroda!
14.maja 1992. godine, po naredbi Selima Bešlagića, komadanta Alijine Alahove vojske(koji je je pozdravljao svoje krvoloke, kao i ti sa "alah ekvar", kada je naredio da poteku reke srpske krvi Tuzlom) u funkciji gradonačelnika, organizovan je i sproveden masakr kolone vojnika JNA!
U krvavoj tuzlanskoj koloni, alahovi sledbenici su sagoreli u buktinji,
preko četiri stotine, mladića Srba, na odsluženju vojnog roka!
Ali ti si frajer, šta te briga, šalješ slike dzamije i pozdravljaš sa "alah ekvar" i Tuzlu pominješ po nekakvom pajacu, dobro zeanje je l da?
Sve u cilju da ispadneš svetski čovek i demokrata!
Ali nisi, ti si jedna najobičnija prostačina i neznalica!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back