kaai79
Poznat
- Poruka
- 7.065
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Sve je to posledica pogreshne politike Slobodana Miloshevitja i nashe nemogutjnosti da sagledamo realnost da su nam prijatelji i da to rade za nashe dobro."Ljudi,jel se to meni cini...ili nam oni bas i nisu neki prijatelji...mislim na Zapad...
"Sve je to posledica pogreshne politike Slobodana Miloshevitja i nashe nemogutjnosti da sagledamo realnost da su nam prijatelji i da to rade za nashe dobro."
Значи удаљавамо се још више од њих. Како имамо савезника на истоку, а од националних интереса се не одустаје (нећеш ваљда да погазиш оно што си рекао, Тадићу) логично је да сад будемо ближи Русији, а још даљи од ових.
И није то притисак "међународне заједнице", већ само неких земаља. Те земље немају пресудну улогу у свему. Ако мислите да имају, нађите ми амбасаду "Косове" у Београду
Ма људи, ово је у суштини добра вест. Газе наша права, па још нам шаљу демарше. Одличан аргумент свакоме ко је против Васколиког Запада
Бар се не фолирају. Не пада снег да покрије брег. А киша не знам зашто стално пада...
jos jedan dokaz da je vlada na pravom putu... ma koliko imala unutarnje lomove....
Djindjiceva poslednja izjava pred atentat bila je o vezi situacije Kosova i Bosne i da ako se na jednom primenjuje jedan princip,mora i na drugom.
Zato su se svi i tako digli jer ih tu najvishe svrbi i ako Jeremic koliko se da zakljuchiti iz ovog texta nije chak ni indirektno spominjao tu vezu,al odma ih drmnulo.
Mamu im ***** lopovsku
Ljudi,jel se to meni cini...ili nam oni bas i nisu neki prijatelji...mislim na Zapad...
Jel zna neko kada ce jednom prestati da"rade za nase dobro"...mislim,gde je granica ove"ljubavi"...:-|