Delovanje režima pokazuje da nije nad njima nikakva obojena revolucija već da oni uz pomoć kriminalaca sprovode svoju obojenu revoluciju nad narodom

nesko101

Elita
Poruka
20.696
AUTORSKA
Nema dalje,mora im se stati na put i sve pohapsiti po zakonu za koji se moramo sami izboriti.Sada vlada totalna uzurpacija i zloupotreba pravosudnih organa kao i tajnih i specijalnih državnih službi.Žele zaustaviti narod koji je žedan pravde i koji želi da spreči svoje izumiranje.

Владалац има помоћ са стране, а има полицију, војску !

Уколико све то изостане из неког разлога, Владалац по споразуму СОФА, има право да позове НАТО за интервенцију, како би сачувао уставни и демокрацки поредак Србије ... :cool:

Владалац има помоћ са стране, а има полицију, војску !

Уколико све то изостане из неког разлога, Владалац по споразуму СОФА, има право да позове НАТО за интервенцију, како би сачувао уставни и демокрацки поредак Србије ... :cool:
To nije vladalac nego diktator a diktator gubi i podrsku Rusije, s tim mi imamo pravo da trazimo i pomoc Ruske Federacije ako bi se umesao nato.

To nije vladalac nego diktator a diktator gubi i podrsku Rusije, s tim mi imamo pravo da trazimo i pomoc Ruske Federacije ako bi se umesao nato.
Ne ratuju SAD i Rusija.

Oni se dogovore шта је чије, а ако се не договоре онда ратују преко Сирије, Украјине, Ирана или преко Србије.

Није Диктатор, јер нема идеологију, нема програм. (вређаш Хитлера, Дучеа, Стаљина, Броза)

Владалац Србије је Тиранин

Opet je jutros provaljen žvaljo od strane ruske bezbednosne službe da i dalje šalje oružje ukrajincima.
Mrzi me da tražim link

Opet je jutros provaljen žvaljo od strane ruske bezbednosne službe da i dalje šalje oružje ukrajincima.
Mrzi me da tražim link

Ето, а рекао је јуче да ће ту завести ред ... :kafa:

20201014232950_335754.jpg

Obojena revolucija

Back