- Poruka
- 13.069
kakve sve to ima veze sa cetnicima?
I koji ti imas problem sa cetnicima?
I koji ti imas problem sa cetnicima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jovan Markuš i Gojko Perović su dva svijeta.
Kako u Srbiji nema problema što država poseduje hramJedini razlog zašto Milo radi to što radi je da pokrade imovinu SPC i zemljište.Malo mu je što je pokrao pola Crne Gore, hoće celu i ništa manje a za koju godinu će da crkne i pase travu odozdo.
Koji hram to poseduje država?Daj izvod iz katastra.Kako u Srbiji nema problema što država poseduje hram
Najčuveniji gde Putin slovoslaže mozaik sa ŠešlijomKoji hram to poseduje država?Daj izvod iz katastra.
Koliko znam, država je sabila gomilu para u taj hram i to radi i dalje a Milo nije dao ni centa za crkve u CG a hoće sve da ukrade.Najčuveniji gde Putin slovoslaže mozaik sa Šešlijom
http://portalanalitika.me/clanak/337973/hram-svetog-save-u-beogradu-je-u-vlasnistvu-drzave-foto
Kakvim potomcima?Vas za 100 godina neće biti a verovatno ni nas ako pre toga svet ne doživi neku katastrofu.Vi ste samo glupi lopovi.U Francusku sve crkve i hramovi su u vlasništvu države. Zašto bi crnogorska kulturna baština trebala da pripadne Crkvi tudje države? Mi ne smijemo našim potomcima to da napravimo,
Путујући по земљи наилазио сам на трагове тог крвавог пира и лудила којим су били обузети „револуционари“: срушене цркве и манастири, чувена опатија Клини, највећа у том делу Европе, до темеља разнета. Манастир Фонтене, такође у Бургоњи, приватно је власништво од времена Револуције, прво породице Монголфије (изумитељи балона за летење), потом банкара Ајнар!U Francusku sve crkve i hramovi su u vlasništvu države. Zašto bi crnogorska kulturna baština trebala da pripadne Crkvi tudje države? Mi ne smijemo našim potomcima to da napravimo,
moze i drzava crna gora sad kad je suverena a i bilo ko da dadne neku parcelu na koriscenje crkvi i to bilo kojoj ko mu brani..Kako u Srbiji nema problema što država poseduje hram
boli njega djoka za crkvu oce zemljiste...sve bi on to porusio i prodo za dobre pare..jedino sto zna u zivotu je trange frangeKoliko znam, država je sabila gomilu para u taj hram i to radi i dalje a Milo nije dao ni centa za crkve u CG a hoće sve da ukrade.
druga je prica u crnoj gori..svi srbi imaju tapije ..i da ih poistera ce se vrateМило прети Србима у ЦГ да ће завршити као Срби у Хрватској и на Косову!?
12.02.2020.
"И уместо да су научили лекцију да не понављају грешке које су починили на другим просторима, они опет слуђују народ у Црној Гори "
Мило Ђукановић, председник Црне Горе, гостовао је у једној емисији у којој је једном изјавом разбеснео оне који се противе Закону о слободи вероисповести.
![]()
Мило Ђукановић (Фото: nspm)
Он је говорио о правима српских мањина у региону, а онда је изнео став да је Српска православна црква увек била главни проблем за Срби да остваре та права:
– Сетимо се плана З4 за права Срба у Хрватској, сетимо се понуда из Рамбујеа за права Срба на Косову – увек су реакције биле: „то не долази у обзир, то је угрожавање права српских националних мањина“. Данас немате Србе тамо где су их бранили СПЦ и њено свештенство, и уместо да су научили лекцију, да се један део њих преселио у Црну Гору… Митрополит Амфилохије говори да када је дошао у Црну Гору да је било двадесетак свештеника, а данас причамо о 550 или 600, већина их је дошла изван Црне Горе или са простора одакле су били практично протерани. И уместо да су научили лекцију да не понављају грешке које су починили да другим просторима, они опет слуђују народ у Црној Гори и покушавају да их окрену против властите државе, Црне Горе. – рекао је Ђукановић.
Затим је поновио оно што се већ недељама прича, а то је да власти Црне Горе позивају представнике цркве на разговор:
– Не мислимо да је време за репресију, нити посежемо за инструметалијом репресије. Покушавамо разумним позивима да анимирамо разумне субјекте за разговор о тим питањима. Зашто епархије српске у Црној Гори не би биле део тог решења? Зашто морате увек постати проблем? Зашто ћете у финалу бити незадовољни што још једну шансу нисте искористили?