NemamImaš li još nešto ?

S vremena na vreme nacrtam nesto tako iz glave bezveze , i ispadne dobro nekad , a nekad bezveze ,ali ovo mi se svidelo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NemamImaš li još nešto ?
Tvoji radovi?Pogledajte prilog 1057368
Ovogodišnja izložba.
Jesu ova dva sa slike.Tvoji radovi?
Odlični su..
Hvala, po mom mišljenju bitnost apstraktne umetnosti da izaziva pažnju i razmišljanje.Nisam neki ljubitelj apstraktnog slikarstva , ali izgleda dobro.
Pa jeste , potpuno si u pravu..Hvala, po mom mišljenju bitnost apstraktne umetnosti da izaziva pažnju i razmišljanje.
Ova slika ti je mnogo bolja od predhodne..Bolja je kompozicija.
Hvala puno, poštujem kritike. One su tu da bih napredovao.Ova slika ti je mnogo bolja od predhodne..Bolja je kompozicija.
Koje boje koristiš?Malo su ti "zaprljane" Pokušaj da radiš čistijim bojama.
Volim kombinovanu tehniku tako da koristim i akrilne i uljane boje . Hvala na svakoj sugestiji. Cilj mi je da se ne uklapaju sve utisnute slike vec da svaka vodi svoju priču a da zajedno čine jedan širi spektar kolorita. Tako da u ljudima izaziva pažnju , zbunjenost ,zelju da i sami iznesu misljenje o bilo kojoj slici.Koje boje koristiš?Malo su ti "zaprljane" Pokušaj da radiš čistijim bojama.
Na prvoj slici crno-beloj, kompozicija ti je malo raštrkana i ništa ne vezuje
jedan element sa drugim. Druga je najbolja to sam već rekla.ali bi isto bilo
dobro da su boje malo čistije.
Treća slika je sastavljena iz podloge i dve zasebne slike,koje ništa ne povezuje.
Tvoj pokušaj da se dodavanjem žute i plave uravnoteži i poveže slika nije
dovoljan,to su i dalje tri slike za sebe..ali pokušaj je dobar i ta ideja slike
na slikama je zanimljiv.![]()
Pištite kako vidite ovaj cvet, da li budi neka osećanja u vama ?
Sumoran je i i želi iz svoje kože..Pištite kako vidite ovaj cvet, da li budi neka osećanja u vama ?![]()
Zanimljivo tumačenje .Sumoran je i i želi iz svoje kože..
Hoće da se pokrene , pomeri ,ne želi da bude vezan za zemlju.