Deljenje letaka i nasrtanje na prolaznike

ne volim da mi zvone na vrata nezvani trgovci..i prodavaci religije..
onda sam neljubazna..
bas..
odsecno neljubazna..
to je moj privatan prostor..:evil:
ne dam da mi ga niko ugrozava..

a na ulici..napadni su..nekad mi smeta..nekad ne..
ili uzmem ili produzim samo..

ali mi od tih letaka vise smeta umusavljeni grad sa zalepljenim plakatima..onako - zalepljenim gde ko stigne..
pa kad akcija, koncert, izbori prodju, a pocepani i od vetra i kise unisteni i izbledeli ruzni `tapet` fasada i ograda avetinjski podseca na proslo..
i organizatoru ne pada na pamet da posalje ekipu koja ce zalepljeno da poskida..

e to mi smeta BAS!!!!

oglasivaci, jeste li culi za bilborde,m?!?!:rtfm:

Реклама је достигла циљ онога тренутка кад си ти сазнао све о производу или услузи. За кога ћеш се ти одлучити, зависи од квалитета онога што нуди произвођач.
Ja bih rekao da je reklama dostigla cilj kada sam se odlučio za taj određeni proizvod. A ako me odbija od njega, nisam baš siguran koliko vajde ima od toga što sam eto saznao za taj određeni proizvod.

Ne mislim da su agresivni.. stavise, cini mi se da su (cesto) agresivni prolaznici..
Uvek uzmem letak (pa cak i po vise puta u istom danu od jedne osobe) i nikakav mi to nije problem..

I nepirjatno mi je kad idem sa jednom drugaricom koja kada joj neko pruzi namerno nece da uzme.. ma ni da pogleda tog nekog : /

A agresivnost sam primetila jedino kod onih sto prodaju cestitke, karte za pozoriste i statijaznamsve..

E i da.. secam se da smo na faksu stalno nalazili te letke rasirene po amfiteatru.. to sam mrzela, jer bi gotovo svi zavrsili na podu..

Ovi što dele letke su mi ok i nisam imala probleme s njima. Uvek uzimam i posle bacim u kontejner.
Nerviraju me oni koji prodaju karte za pozorište:evil::evil::evil: prema njima sam krajnje neljubazna. Presreću na ulici, čak su jednom upali u ordinaciju dok sam ja čekala red kod lekara :roll: - nukulturno i bezobrazno.
Baš me juče zvao neki lik da mi proda osiguranje - NE HVALA.
Slali su nam i ponude za bespaltne večere i besplatne jastučiće, ali ponovo NE HVALA.
Anketari i Jehovini svedoci ne ulaze - plaše se psa :mrgreen:;)

Ja bih rekao da je reklama dostigla cilj kada sam se odlučio za taj određeni proizvod. A ako me odbija od njega, nisam baš siguran koliko vajde ima od toga što sam eto saznao za taj određeni proizvod.

Ниси само ти та особа која је на тај начин сазнала за рекламирани производ. Ти си само сазнао, а неко ће и да се одлучи ;) реклама је промоција, па тек онда продаја.

Back