Delirijum tremens serija

Poruka
21.519
Posle predstave i filma, sutra (subota 21 h) na RTS 1 pocinje emitovanje mini serije Gorana Markovica Delirijum tremens. Dakle svake subote i nedelje nova epizoda naredna dva vikenda.

Uloge tumace Tihomir Stanic, Gorica Popovic, Anita Mancic, Igor Djordjevic, Dragan Petrovic Pele, Boris Komnenic, Miodrag Miki Krstovic, Nada Sargin, Milica Zaric, Svetozar Cvetkovic, Srdjan Timarov, Slobodan Boda Ninkovic.....

Super je ovo. Bas mi se svidja. Prija mi Markovicev humor i zao mi je Dagija kako ga gotovo svi ostavljaju cim se razboleo... Nada Sargin je ubica, dominacija pojavom i svakom izgovorenom recju, bilo bi glupo da kazem najbolja glumica svoje generacije jer joj ostale nisu ni do kolena..

Super je ovo. Bas mi se svidja. Prija mi Markovicev humor i zao mi je Dagija kako ga gotovo svi ostavljaju cim se razboleo... Nada Sargin je ubica, dominacija pojavom i svakom izgovorenom recju, bilo bi glupo da kazem najbolja glumica svoje generacije jer joj ostale nisu ni do kolena..

Да ли си гледао филм "Није крај" са њом? Ако ниси, обавезно погледај.

Ремек дело. Не знам шта више да кажем осим да желим што више оваквих драгуља.

Vidis da prekaljeni autori poput Markovica ili Radivojevica mogu i u 70-80 godina da isporuce kvalitet.... Ovi mladji se mnogo gube, pokusaju puno a malo toga ostvare... Pogledaj kako su Markovic ovde ili Radivojevic proletos u Zmurkama bili lepo i jednostavno koncizni, znali su tacno sta hoce i to su ostvarili...

Back