delete temu

Mozes da se ulogujes u svoj account, da promenis sifru (napamet ukucas slova i brojeve, ne gledas sta kucas, onda copy/pastujes preko klipboarda ako treba da ponovis novu sifru u polje za potvrdu, promenis i email adresu na koju je registrovan account na neku nepostojecu adresu ili jos bolje na neciju). Odjavis se/sign out. I nikad vise ne mozes da udjes na svoj account.

Mozes da se ulogujes u svoj account, da promenis sifru (napamet ukucas slova i brojeve, ne gledas sta kucas, onda copy/pastujes preko klipboarda ako treba da ponovis novu sifru u polje za potvrdu, promenis i email adresu na koju je registrovan account na neku nepostojecu adresu ili jos bolje na neciju). Odjavis se/sign out. I nikad vise ne mozes da udjes na svoj account.

self distrakšn 🤣

self distrakšn 🤣
Yes, ja sam to uradio dva puta u karijeri na interMetu. Oba puta sam postao ovisan o blogu i forumu (ili diskusijama kako se zvalo na tom srpskom sajtu iz Toronta), uradio sam to i otisao sledeci dan, nisam mogao da se ulogujem naravno (tad nije bilo automatskog pamcenja lozinki na windowsu - zaboravio sam da iskljucis ovu mogucnost kada pravis novi napamet odabrani password) i zauvek sam napustio ta dva mesta.

Back