bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 30.586
Dobre su Plantaze, belo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram kupiti "Premijer" od Plantaza nego je boca 80€Dobre su Plantaze, belo.
Sta volis jos da pijes? (Ovako cemo kad ti je inbox rip)Dobre su Plantaze, belo.
Sta volis jos da pijes? (Ovako cemo kad ti je inbox rip)
Aha, pa pricaj, nauci me nesto novoZavisi od mnogo toga.
Mozes da se ulogujes u svoj account, da promenis sifru (napamet ukucas slova i brojeve, ne gledas sta kucas, onda copy/pastujes preko klipboarda ako treba da ponovis novu sifru u polje za potvrdu, promenis i email adresu na koju je registrovan account na neku nepostojecu adresu ili jos bolje na neciju). Odjavis se/sign out. I nikad vise ne mozes da udjes na svoj account.
I ti si zakljucao inbox.aj javi se ti meni onda u inbox
E moj Pilgrime, tesko ces ovde smuvati nesto, bukvalno nemoguca misija.Aha, pa pricaj, nauci me nesto novo
nećeš se spasti, čitaćemo tebe zinat...molim moderatora/supermoderatoa da me banuje na minimum godinu dana @tab503
ne mogu vise da citam ove kretene
E moj Pilgrime, tesko ces ovde smuvati nesto, bukvalno nemoguca misija.
Ma znam nego etoE moj Pilgrime, tesko ces ovde smuvati nesto, bukvalno nemoguca misija.
Ne bi ti, ali on bi i jeste, zato te i savetuje...pre se zvao Lionsgate ili tako nestone, zasto bih to uradio?
u koju kafanu zelis?aj @tab503 prebaci mi ovu temu u kafanu ne bilo ti zapovijedjeno
Sve je u redu Tabinjo, mozes li samo da napravis mi pise ono pored teme kafanica tako kao ovim ostalimau koju kafanu zelis?
ili mislis na forum opusteno?
u koju kafanu zelis?
Isto hahamislio sam da je tema da svi koji imaju temu aplikaciju da je deinstaliraju![]()
Hoće, vrlo brzo.sta mislite da li ce forumi izumrjeti jednog dana
Yes, ja sam to uradio dva puta u karijeri na interMetu. Oba puta sam postao ovisan o blogu i forumu (ili diskusijama kako se zvalo na tom srpskom sajtu iz Toronta), uradio sam to i otisao sledeci dan, nisam mogao da se ulogujem naravno (tad nije bilo automatskog pamcenja lozinki na windowsu - zaboravio sam da iskljucis ovu mogucnost kada pravis novi napamet odabrani password) i zauvek sam napustio ta dva mesta.self distrakšn![]()
Riknuo sistem, kolapsBirdice nema niki ale ale![]()