gost 388309
Poznat
- Poruka
- 7.764
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Privremena razdvojenost moze da posluzi i za testiranje veze...koliko je cvrsta, kolika je posvecenost partnera, kako rade "kocnice"... pa ce razdvojenost ili da je ucvrsti, ili ozbiljno poljulja.
Ne nemoj mi prići, hoću izdaleka da volim i želim tvoja oka dva![]()
Meni konkretno smeta što ja rmbačim kancelarijski posao osam čuki, ili ako negde idem idem s gomilim matorih stranaca da ih vodam po filijalama, a on ide da roni. Ili je na brodu, ili jedrenje. I još ga plate za to. Mis'imA i nedostaje mi. Znam da nije u redu zavideti, znam da bi trebalo da mi bude drago i da se radujem zato sto je njemu ok, i sto ce zaraditi kintu i sve, ali nekad mi baš zafali i onda se ljutim...na onog gore što nam nije obrnuo uloge
Ma bzvz. 10tak dana je stvarno ništa. Pravim od komarca magarca.
Mozda je ipak malo ljubomora..."na njega"!?
Nije ljubomora, nego zavist. Što se bavi takvim super poslovima (bar iz moje perspektive). Nisam neki ljubomoran tip. A zavist najviše mrzim kao osobinu generalno, i ne mogu da verujem da osetim zavist prema čoveku kojeg volim (stvarno). U svoju odbranu reći ću da sam vrlo aktivan tip, teško mi pad sedenje. Da mi je posao drugačiji, pokretljiviji, mnogo bih lakše podnosila ta njegova putešestvija - koja su baš super - jer na poslu na žalost provedem veći deo vremena. Najveći.
...slažete se ili ne? Odnosno kako preživljvate razdvojenost od voljene osobe? Meni baš teško pada, a potrefilo se da se poslednjih meseci malo malo pa neko odputuje na desetak dana. On, pa ja, pa opet on, pa ću ja. Ponekad imam neprijatne reakcije, a sve zato što mi fali i to je bzvz.
Nije neka tema, ali spava mi se hronično...a i eto to mi je problematika u poslednje vreme.
Problem je sto si ti nezadovoljna svojim poslom/zivotom/situacijom a ne sto je on odsutan.
meni teshko pada preterana bliskost
al to je neka druga pricha
kapiram sasvim shta si htela da kazesh , imala sam te momente. potisni jake impulse i moze biti ok.
Problem je sto si ti nezadovoljna svojim poslom/zivotom/situacijom a ne sto je on odsutan.
Meni su takve veze bile ok kad sam bila klinka, pa domaštavaš, idealizuješ, fino to bude.
Kasnije, za zajednički život, za deljenje obaveza, planova, za neku podršku, bliskost, daljina je u rangu elemenarne nepogode. Ko preživi...
Ma kakva crna idealizacija, kakve klinačke veze, neću po sto puta da ponavljam koliko imam godina ali imam ih sigurno više no ti. Čovek radi takve poslove. Ja radim drugačiji. Nekad se razdvojimo na deset dana. I to u letnjoj sezoni samo. O Bože, da sam znala da će svi da se uhvate za nas dvoje, umesto za temu - veza na daljinu, ne bih je ni postavljala. U stvari i postavila sam je iz dosade, baš kao što iz dosade (možda i nekog hormonalisa) nekad izdramim zbog tih desetak dana. Lepo meni moj pametan čovek kaže "ćutanje je zlato".
Ma kakva crna idealizacija, kakve klinačke veze, neću po sto puta da ponavljam koliko imam godina ali imam ih sigurno više no ti. Čovek radi takve poslove. Ja radim drugačiji. Nekad se razdvojimo na deset dana. I to u letnjoj sezoni samo. O Bože, da sam znala da će svi da se uhvate za nas dvoje, umesto za temu - veza na daljinu, ne bih je ni postavljala. U stvari i postavila sam je iz dosade, baš kao što iz dosade (možda i nekog hormonalisa) nekad izdramim zbog tih desetak dana. Lepo meni moj pametan čovek kaže "ćutanje je zlato".
...i izvedemo na pravi put,...![]()
Meni to ne bi smetalo.Imala sam i takve veze.
Jedino ako ti ne zelis da vise vremena provodite zajedno.
Ili da mozda imate zajednicke poslovne interese......
Ali budi srecna jer danas nije lako naci nekog uspjesnog i zadovoljnog muskarca
A tvoj to jeste.....
Ili bi mozda zeljela da se udas,pa prejudiciras da ce vam ta razdvojenost kao bracnim drugovima biti problem
Sto mozda i moze da bude....
Eto mila moja,da te ne raskopavam vise.......![]()
Ko priča o vama, ja o svom iskustvu u vezi pitanja iz naslova teme.
...slažete se ili ne? Odnosno kako preživljvate razdvojenost od voljene osobe? Meni baš teško pada, a potrefilo se da se poslednjih meseci malo malo pa neko odputuje na desetak dana. On, pa ja, pa opet on, pa ću ja. Ponekad imam neprijatne reakcije, a sve zato što mi fali i to je bzvz.
Nije neka tema, ali spava mi se hronično...a i eto to mi je problematika u poslednje vreme.