Deleko od očiju daleko od srca

gospodjica14

Poznat
Poruka
7.429
...slažete se ili ne? Odnosno kako preživljvate razdvojenost od voljene osobe? Meni baš teško pada, a potrefilo se da se poslednjih meseci malo malo pa neko odputuje na desetak dana. On, pa ja, pa opet on, pa ću ja. Ponekad imam neprijatne reakcije, a sve zato što mi fali i to je bzvz.

Nije neka tema, ali spava mi se hronično...a i eto to mi je problematika u poslednje vreme.

ne slazem se.ako je ljubav prava daljina joj nista ne moze.pogotovu u danasnje vreme skajpa,vibera,sms...
pada tesko,ali se zbog daljine ne gasi

Ne gasi se, naprotiv bas se uželim i sve, ali dok traje hoću iz kože da iskočim. Imam društvo, sve je to henki dori, nije mi dosadno, uvek imam s kim da izađem, popijem kafu, procunjam se i opet jedva docekam kad će da se vrati. Malo mi lakse kad ja odem :D

Biće da sam se dobro sakrila kad je Bog delio strpljenje. :lol:

Kvinsi, mužički ukus ti je vanserijski. Keks i ti ste definitvno našli zajedničku tačku.

...slažete se ili ne? Odnosno kako preživljvate razdvojenost od voljene osobe? Meni baš teško pada, a potrefilo se da se poslednjih meseci malo malo pa neko odputuje na desetak dana. On, pa ja, pa opet on, pa ću ja. Ponekad imam neprijatne reakcije, a sve zato što mi fali i to je bzvz.

Nije neka tema, ali spava mi se hronično...a i eto to mi je problematika u poslednje vreme.

Naravno da da. Nazalost. Sta ces, takav je posao, ni ja ga ne volim.

ti si se samo zaljubila, i neka si. zato si i nestrpljiva i sve.
nedostaje ti i to je normalno, bilo bi cudno da se ne osecas tako nesmireno.

A veze na daljinu mislim da mogu da opstanu ako je dobro utbvdjeno gradivo tj ako postoji ljubav i izvestan period proveden zajedno u kontinuitetu, pre razdvoojenosti. Period u kojem ste imali vremena da se namirisete, pa zavolite, zazelite...tehnologija nam pomaze svakako, pre ne mnogo godina pisma su bila jedini nacin komunikacije, pa dok isto stigne od posiljaoca do primaoca, o jadu se zabave oboje.
sto je, opet, imalo svojih cari i verovatno davalo na osecaju ustreptalosti tj iscekivanja.

ne znam zasto pisem kao mir jam :(

Poslednja izmena:
nedostaje ti i to je normalno, bilo bi cudno da se ne soecas tako nesmireno.

A veze na daljinu mislim da mogu da opstanu ako je dobro utbvdjeno gradivo tj ako postoji ljubav i izvestan period proveden zajedno u kontinuitetu, pre razdvoojenosti. Period u kojem ste imali vremena da se namirisete, pa zavolite, zazelite...tehnologija nam pomaze svakako, pre ne mnogo godina pisma su bila jedini nacin komunikacije, pa dok isto stigne od posiljaoca do primaoca, o jadu se zabave oboje.
sto je, opet, imalo svojih cari i verovatno davalo na osecaju ustreptalosti tj iscekivanja.

On bolje kulira, ja lošije, ali vežbam.

A što se tiče baš pravih veza na daljinu (ne razdvojenost od po nedelju, desetak dana), slažem se. Imam i primer, najbolji ortak je bio u vezi sa svojom sadašnjom ženom na daljinu mislim tri ili četiri godine. On na Kanarima ona u Nišu. I opstali, venčali se, sada je i ona tamo.

Ljubav :heart:

jer si pomenula pisma :aha:
jeste, bas je tako bilo. al sam matora :aha:
dobro, postojao je icq, al kad hoces da kazes koliko ti nedostaje, pises pismo

Ja sam poslednjih par mjeseci na toj nekoj relaciji..."na daljinu"...iako nikada nisam bio za to...desilo se...bar danas to nije problem (biti prisutan u svakodnevnici u svakom potrebnom momentu...videopozivi, poruke itd).
Gledam da bar jednom mjesecno odemo negdje za nas. Sada Italija, August BL, Septembar Spanija, nova godina Moskva... Msm i to je nebitno...to mogu biti i neke druge destinacije...bitno je da ste zajedno.

A iskreno, i ne razmisljam o tome. Msm od obaveza nemam vremena da realizujem tu neku samocu. Upotpuni si dan...imas posao, uci novi jezik, nadji si hobi, izadji na veceru sa prijateljima...hop eto i neki novi film u bioskopu, procitaj knjigu za koju nikada nisi imala vremena, idi na trcanje i sport o kojem stalno pricas i prodje godina :)... Premda, nisi stara, upisi neki novi faks...za to bar nikada nije kasno.

Dosada je ono sto ubija vezu i zivot.

Poslednja izmena:
Bože od kad nisam napisal pismo, pravo, rukopisom. Toliko kucam, da ću zaboraviti da pišem.
Mali offic :)

- - - - - - - - - -

Ja sam poslednjih par mjeseci na toj nekoj relaciji..."na daljinu"...iako nikada nisam bio za to...desilo se...bar danas to nije problem (biti prisutan u svakodnevnici u svakom potrebnom momentu...videopozivi, poruke itd)...gledam da bar jednom mjesecno odemo negdje za nas.

A iskreno, i ne razmisljam o tome. Msm od obaveza nemam vremena da realizujem tu neku samocu. Upotpuni si dan...imas posao, uci novi jezik, nadji si hobi, izadji na veceru sa prijateljima...hop eto i neki novi film u bioskopu, procitaj knjigu za koju nikada nisi imala vremena, idi na trcanje i sport o kojem stalno pricas i prodje godina :)... Premda, nisi stara, upisi neki novi faks...za to bar nikada nije kasno.

Dosada je ono sto ubija vezu i zivot.

Radim sve to što si nabrojao (o faksu nisam razmišljala :lol:), nije problem kad negde zujim, družim se, nečim se zanimam, desi se da prosto tog dana nema nikakve varjante i onda krenem da se smaram i da me hvata nervoza. Ali dobro, vežbam stpljenje :D

:rotf:
bolje kao mir jam nego kao zagorka

- - - - - - - - - -
Radim sve to što si nabrojao (o faksu nisam razmišljala :lol:), nije problem kad negde zujim, družim se, nečim se zanimam, desi se da prosto tog dana nema nikakve varjante i onda krenem da se smaram i da me hvata nervoza. Ali dobro, vežbam stpljenje :D

Sve ce to doci na svoje. Samo nemoj razbijati glavu nepotrebnim glupostima. Prihvati da je to trenutno tako i da tako mora. Uzivaj i ne sikiraj se. Znam ja sta tebe unervozi i to je normalno...proci ce. Nadjite koji minut za tel. ili video razgovor pred spavanje.

gospodjice, ne sikiraj se!
sikira-marke-mitrovic-slika-4583909.jpg

Back