DEKORATIVNI STIROPOR ZA PLAFON

NatasaNatasa

Elita
Poruka
15.620
Htela sam da zalepim dekorativni stiropor na plafon ... da li imate iskustva sa ovim ... da li je to dobra ideja ....
Gledala sam neke slike i meni se to jako dopada, ali me zanimaju iskustva.

Uradila bih to u dnevnom boravku, gde se zimi greje, leti radi klima .... koliko je to pametno ... da li taj stiropor može da odreaguje na temperaturu .... itd itsl.

evo nekih sličica koje sam našla ....
slika-41877-2010-02-1267406372-default.jpg
dom56.jpg

Htela sam da zalepim dekorativni stiropor na plafon ... da li imate iskustva sa ovim ... da li je to dobra ideja ....
Gledala sam neke slike i meni se to jako dopada, ali me zanimaju iskustva.

Uradila bih to u dnevnom boravku, gde se zimi greje, leti radi klima .... koliko je to pametno ... da li taj stiropor može da odreaguje na temperaturu .... itd itsl.

evo nekih sličica koje sam našla .... Pogledajte prilog 232510Pogledajte prilog 232511

Meni je to licno bljak ali ako volis uradi, stiropolu ne fali temperatura itd
samo obrati paznju da ti je podloga na sta lepis cvrsta suva da nema pukotina ili ti vlage i kupi NAJSKUPLJI moguci lepak nema stednje na lepku ni slucajno nase proizvodnje,pre lepka premazati nekom podlogom u vidu neke farbe PRIMER ili kako ga vec zovu kod nas, da bi lepak uhvatio kako treba
kad se isprlja ofarbas ga i uvek ti lep plafon
i da kazem da onog dana kada ti se zgadi i pozelis da ga promenis ima da gulis taj stiropor da se iscedis ....ili majstor ako ne ti

Back