Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
Šta mislite o njemu?
Moj brat ga je stavljao u dnevnu sobu na jedan zid, ispalo je super.
Moj brat ga je stavljao u dnevnu sobu na jedan zid, ispalo je super.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kamen nikad ne ide sa toniranjem zidova, samo belo ili eventualno bez boja inache ode u kichericu![]()
I kamen uopste nije hladan materijal, zavisno koji se uzima... Crni mermer je hladan ali njega ostavimo za groblja![]()
Uglavnom, sve vec imamo po skupim casopisima koji se bave uredjenjem enterijera, nista ne treba prepustati slucaju.
Ovo prvo mi se cini kao cigla a ovo drugo kao star trek ali se ne vidi bas najbolje![]()
Kamen nikad ne ide sa toniranjem zidova, samo belo ili eventualno bez boja inache ode u kichericu![]()
I kamen uopste nije hladan materijal, zavisno koji se uzima... Crni mermer je hladan ali njega ostavimo za groblja![]()
Uglavnom, sve vec imamo po skupim casopisima koji se bave uredjenjem enterijera, nista ne treba prepustati slucaju.
Meni se sviđa recimo opcija za hodnik, po plafonu zvezdano nebo, ali one tanke sijalice, od 2-3mm u hladno bijeloj boji, a na podu neki crni mermer ili granit, sa onim "šljokicama" što svijetle po malo .....![]()
led diode![]()
Znam šta su led diode, nisam toliko glup![]()
Nego one sijalice za zvezdano nebo, izgledaju kao nit kose ...
Kod Skrivene, na prvoj slici je keramika ( to se jasno vidi ) ali i na trećoj slici isto je keramika![]()