Dekorativni kamen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Avetinja

Veoma poznat
Poruka
13.891
Šta mislite o njemu?

Moj brat ga je stavljao u dnevnu sobu na jedan zid, ispalo je super.

16092010112-1.jpg

Treba naci pravi kamen a ne sintetiku, inace mislim da je nezaobilazan u danasnjem uredjenju enterijera :)
Kamen, hrastov parket po mogucnosti tamnije nijanse velikog formata, beli zidovi, nekoliko dobrih slika, kozna garnitura i jos neki minimum namestaja :)

Kamen nikad ne ide sa toniranjem zidova, samo belo ili eventualno bez boja inache ode u kichericu ;)
I kamen uopste nije hladan materijal, zavisno koji se uzima... Crni mermer je hladan ali njega ostavimo za groblja :)

Uglavnom, sve vec imamo po skupim casopisima koji se bave uredjenjem enterijera, nista ne treba prepustati slucaju.

Kamen nikad ne ide sa toniranjem zidova, samo belo ili eventualno bez boja inache ode u kichericu ;)
I kamen uopste nije hladan materijal, zavisno koji se uzima... Crni mermer je hladan ali njega ostavimo za groblja :)

Uglavnom, sve vec imamo po skupim casopisima koji se bave uredjenjem enterijera, nista ne treba prepustati slucaju.

iz tih casopisa mozemo naci neke ideje, ali casopisi ne bi trebali da nam budu ideja vodilja pri uredjenju naseg doma. a kamen se moze sasvim lepo uklopiti i sa nekim drugim bojama, zaista je sve stvar ukusa ;)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

izvinjavam se na losim slikama :)

Meni se sviđa recimo opcija za hodnik, po plafonu zvezdano nebo, ali one tanke sijalice, od 2-3mm u hladno bijeloj boji, a na podu neki crni mermer ili granit, sa onim "šljokicama" što svijetle po malo ..... :)

Nije obavezna samo bela boja. Sve zavisi koji kamen koristite ;)
wpc02efba4_1b.jpg

Rotana%20Spa%20Ivory%20RP%206.JPG

Entrynight_thumb4.jpg

Kod Skrivene, na prvoj slici je keramika ( to se jasno vidi ) ali i na trećoj slici isto je keramika :)

Nisam znala da je keramika , ali sada prelistah po sajtovima ima i takvih podnih podloga bas od kamena.
Mada sam ja mislila vise na ovaj supljikavi kamen, kome ime ne znam te ga jedva nadjoh na netu.

za-fontane.jpg

Ja sam od njega htela sank da sazidam , pa je nesto trece iskrslo, no da sam taj supljikav uzela samo sam ga trebala prelakirati , ima neke dve tri nijanse boja i bas lepo izgleda .:)

Negde sam videla i odusevila se , tako da je i on lep za dekor.

Poslednja izmena:
Ako je to onaj porozni supljikavi koji lici na morski sundjer? Ima ga na stovaristu u Bulevaru JNA sa desne strane, iznad autokomande kad se krene prema Avali.
Tamo je ogroman izbor rezanog kamenja, cena od 5 - 20 evra po kvadratu pa navali narode :)

Mi smo stavili deko kamen na zid između dnevne i trpezarije. Nisam se smirila dok ga nisam našla i natjerala mm-a da idemo 100 km dalje i da ga prebacujemo preko granice. I tako je stajao minimum godinu dana u kutijama i prošla me volja, sada bih nešto drugo ali šta je tu je ipak nije ni loše samo me sada ograničava u daljem sređivanju :)

Kamen iz dnevne

Pogled iz kuhinje prema trpezarij i dnevnoj sobi

O tome još nisam razmišljala ali nadam se da će se mm pobrinuti za to :D
Nemam pojma uglavnom imamo onu mašinu (malu) za pranje kola pa sa njom peremo fasadu, nadam se da će biti od koristi i za taj prozor sa vanjske strane i nabavićemo ovo a i neke manje merdevine naravno, pa šta bude :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back