Dekorativni jastuci i sedalice

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.640
Dom ne čine samo komadi nameštaja, već i detalji koji ga ukrašavaju i upotpunjuju. Uz njih, u dom unosimo energiju, stil i dajemo mu lični pečat. Upravo dekorativni jastuci predstavljaju veoma bitan element u uređenju enterijera, a ujedno i najjednostavniji način da unesemo značajne promene i svežinu u naš dom.

Pored udobnosti koju donose, sa dekorativnim jastucima možete eksperimentisati uz male troškove. Iskoristite ih da naglasite kontrast u prostoru ili ga uskladite sa nekim detaljem u enterijeru. Kombinovanjem različitih vrsta materijala od kojih su izrađeni, daje dinamičnu dimenziju u dekorisanju. Jednobojni ili šareni, veći ili manji, složeni ili razbacani, u Vaš enterijer uneće dašak svežine i novo ruho.

best-throw-pillows-2019-1565102022.jpg

(galerijapodova.com)

Jesu dekorativni, ali sam primetila da mi je maltene refleks da ih dignem, pomerim i napravim mesta da sednem i da se naslonim bez njih.
Ajde to, nego i gosti-samo radi ruka u fazonu-razmakni, pomeri, postavi na neko neutralno mesto.
Dekorativno, ali ne baš i praktično...
Ali, volim ih! :heart: :heart: :heart:
a ja ne volim nikako...kada kauc ima visoke naslone pa uvek kupujem i biram one koje imaju jastuke :lol::rumenko:
no...tu i tamo ti jastucici mogu da razbiju monotoniju a meni su prakticni za izlezavanje....

dobri su za spavanje, da se ne vadi pravi jastuk nego da se tako izvališ ... ili gosti ko ima goste
ili kad se spusti stolica da se sedne ... mada postoje i jastuci za sedenje ali i neodređeni jastuci
ili prosto se podmeću kad sediš u dnevnoj sobi, mada ima i tih što se samo vuku okolo
daaaa tu si isto u pravu...dobro je naci one koji se celi peru...ili koji imaju navlaku na skidanje...
a ti za izlezavanje valja da su i kvalitetni...srecom pa ih sada ima takvih...multifunkcionalnih ne samo dekorativnih...

Čak i u spavaćoj sobi imam četiri koja služe samo za ukras...
Kad krenem na spavanje, oni idu na pod.
Realno, isto bi mi bilo i bez njih, ali valjda volim kad nameštam krevet da imam i dodatnu zanimaciju-kao da bacam kockice. Prostru se sami uvek savršeno.
ahhhhhhh pa mozes da se izlezavas onda i po podu na njima :lol:
zamisljam da su dobri i za decu...ako su bebe da se ograde da ne padnu...ako su malo veca, da se ne udare

Pa, naravno, ali pod mora biti svaki dan dezinfikovan i uglancan.
Zna se šta je pod-tu se gazi.
Kad uvedem podno grejanje, krevet ću da izbacim po principu japanskih shikibuton-a!
Tu mi jastuci neće ni trebati, ali... ni sad mi ne trebaju, pa ih imam. :zcepanje:
hmm...jednom sam zivela u jednoj novoj kuci...i imala od namestaja samo jedan veliki francuski dusek....kako je to bilo dobroooooooo :lol:

Mogu misliti... ali ipak je potreban bar jedan garderober.
I kuhinjica.
Šta čoveku više treba?
mislim imala sam kuhinju, nego u spavacoj nije bilo nista drugo...a nismam imala garderober :rumenko: stvari sam drzala u kutijama :rumenko:
no osecaj je bio neverovatan posto je bila sveze okrecena kuca...svezi parket...jos je mirisao na drvo...soba je imala ceo zid u prozorima i to onako bila je pod nekim uglom izbocena tako da su prozori dosli sa 3 strana celom duzinom zida...i taj dusek samo...kakav osecaj svezine, slobode...rasterecenosti...a udobno....:zaljubljena:

na tvoj spisak bih dodala i jedan mali stocic i stolicu negde...eventualno :))

Back