Da li moze neko da mi objasni kako se dekodiraju telefoni i da li to mogu sam da uradim? Konkretno me interesuje za Philips 350.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srebro:To nije jednostavna priča i ne očekuj da će ti to neko preko neta olako objasniti.Odredjen broj telefona može se dekodirati tako što ti neko dobre volje pošalje kod a ako to ne ide potrebna je kutija za flash-ovanje,odredjeni kablovi i druga oprema koja košta nekoliko stotina eura.
Odnees tel. do nekog servisa i oni ti dekodraju vrlo prosto...Cimanje da sam to radis ce te kostati skupljeshixon:Da li moze neko da mi objasni kako se dekodiraju telefoni i da li to mogu sam da uradim? Konkretno me interesuje za Philips 350.
Problem je sto ovaj tel niko nezna da dekodira, bar ja nisam naisao na servis koji moze. Retko rade philipse a ovaj model je nov pa s njim jos teze.POP Mare:Odnees tel. do nekog servisa i oni ti dekodraju vrlo prosto...Cimanje da sam to radis ce te kostati skupljeshixon:Da li moze neko da mi objasni kako se dekodiraju telefoni i da li to mogu sam da uradim? Konkretno me interesuje za Philips 350.
Ajde ti instaliraj novi softver na mojoj nokii 6600 preko kabla i programa na računaru i odmah ti poklanjam telefon.Ja bih rekao da ti ne znaš šta pričaš.marcus.hf:srebro:To nije jednostavna priča i ne očekuj da će ti to neko preko neta olako objasniti.Odredjen broj telefona može se dekodirati tako što ti neko dobre volje pošalje kod a ako to ne ide potrebna je kutija za flash-ovanje,odredjeni kablovi i druga oprema koja košta nekoliko stotina eura.
evo ovako... da te srebro nebi puno zavlacio, i lagao...... mozda nije puno upucen pa samo siri dezinformacije...
skoknes http://forum.gsmhosting.com/vbb/index.php tu....
odes na sekciju koja ti treba i malo iscitas i procunjas....
VELIKI DEO TELEFONA se moze dekodirati, otkljucati, snimiti nov software, i sve ostalo samo preko kabla i par programa na racunaru (no-name kablovi su oko 1000 din), a ako ne onda mozes sam napraviti kabl sa shemama...
Poz Marcus
Jednostavno je..
1) Proveriš serijski br svoj telefona na *#06# i zapišeš ga negde
2) izvadiš karticu i ugasiš telefon
3) upališ telefon i pokreneš ga bez kartice
4) kucaš #pw+serijski broj+7 i trebalo bi da ti piše da je telefon otključan, a ako ne piše onda ukucaj isto to samo na kraun staviš tarabu
5) nakon toga možeš da ubaciš bilo koju karticu i da normalno funkcionišeš
pozz![]()
Jednostavno je..
1) Proveriš serijski br svoj telefona na *#06# i zapišeš ga negde
2) izvadiš karticu i ugasiš telefon
3) upališ telefon i pokreneš ga bez kartice
4) kucaš #pw+serijski broj+7 i trebalo bi da ti piše da je telefon otključan, a ako ne piše onda ukucaj isto to samo na kraun staviš tarabu
pozz![]()
Ne mora da se poveze na racunar , nebitno da li je Android ili neki drugi, kod gotovo nema nikakvog dodira sa operativnim sistemom u telefonu ,, ali NIKAKO ne saljite novac nekim XY sajtovima na internetu jer je u najvecem broju slucaja prevara. Niti sami pokusavajte da dekodirate telefon , jer nakon 2-3 pogresna upisa koda , telefon "ciglira" zakljuca se i postane gotovo neupotrebljiv .
Za neke matore telefone sam se uverio da se mogu otkljucati kodom koji je razlicit od imeia do imeia...
Gde preba da se ukuca #pw+serijski broj+7 ?