Декларација не мора, али би било морално ...

adem_ks:
koliko se ja secam, prema zvanicnim [i nezvanicnim, vidjao sam licno] izvestajima, trovanja je bilo, ko je bio organizator [dao bas nasoj deci uzinu ] "glume" neznam. i cisto sumnjam da mi "obicni" znamo [ ako ne ucestvujemo u tome], kada se nesto stvarno desilo [mislim koliko ima slucajeva "RTS"] kada se namerno zrtvuje svoj narod, zarad "visih" ciljeva.

Ал' си нашао поређење ... ма иди човече......

a037.gif

п.с. Буди сигуран да трагични случај РТС - није било "жртвовање"... него лоша
процена.

Lacibg:
Малочас сам на ТВ-у чуо Стојановића који је објаснио гунгулу око те декларације.
Проблем је око превода с Енглеског. Стојановић је потврдио да немамо обавез, али као било би морално ... и ништа више. Без обавеза - без санкција.

А оног мајмуна, саветника Тадића сам синоћ слушао, који тврди да можемо најеб*ати, па и санкције добити ако то не урадимо. Лажов неопевани.
Не могу да замислим, с каквим то мотивим би он подметнуо Србији једну такву декларацију у којој би се осудио само злочи у Сребреници.
Морам да кажем - Ђубре једно неопевано. !
zadnju recenicu zdusno podrzavam,.

Kabinet g-dina Tadica je saopstio da svet ili sud od nas ne trazi deklaraciju o osudi zlocina u Srebrenici................vec da je to njegova , g-Tadiceva liicna inicijativa.....................i da je to pitanje moralnih vrednosti...................
Jos samo u inicijativi trcanja ispred rude.........da doda ................osuda svih zlocina..........pa da dopuni svoje glediste moralnih vrednosti.......................

Lacibg:
Малочас сам на ТВ-у чуо Стојановића који је објаснио гунгулу око те декларације.
Проблем је око превода с Енглеског. Стојановић је потврдио да немамо обавез, али као било би морално ... и ништа више. Без обавеза - без санкција.

А оног мајмуна, саветника Тадића сам синоћ слушао, који тврди да можемо најеб*ати, па и санкције добити ако то не урадимо. Лажов неопевани.
Не могу да замислим, с каквим то мотивим би он подметнуо Србији једну такву декларацију у којој би се осудио само злочи у Сребреници.
Морам да кажем - Ђубре једно неопевано. !

Očigledno da u Srbiji VLADA UBEDJENJE da su političari UMNE GLAVE gotovo FILOZOFI...

Pa dajte pogledajte koji su tu obrazovni profili - obijači trafika, grobarske ašovdžije, pisci bez celera, lokalni bizMismeni koji se uz stranku ofajdiše...

Dakle - ne postoji KONTROLA ni u samoj stranci šta će neko da odvali.

U MEDJUNARODNOM SUDU SU BILI VRHUNSKI ADVOKATI I NJIHOVA REČ POVODOM TOG SLUČAJA SE MORA SLUŠATI PRE BILO ČIJE!

Back