andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.319
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu me zvale jer se nisam upustao ni u sta s nekim za izbegavanjeMislim se sad nesto..
Koji su vam bili najsmesniji izgovori da izbegnete dejt ili da pobegnete sa istog?
![]()
Upravo to....dejt.Mislim se sad nesto..
Koji su vam bili najsmesniji izgovori da izbegnete dejt ili da pobegnete sa istog?
![]()
kada smo otisli na dejt, bila je mnogo deblja nego sto sam je se secao. pa sam samo klisnuo![]()
Ruzno s njene strane i svacije ko se boljim predstaviRužno s tvoje strane
Ruzno s njene strane i svacije ko se boljim predstavi
Tako sto posalje jednu sliku koju joj napravi nasminkani modni kreator fotoshop a u stvari je morzMožda je ona bila iskrena na pitanje “koliko si visoka i kolko kilograma imaš” ali petrović nije znao vizuelno da zamisli
Takodje dejt je dejt dje piše da se iz toga mora desiti ljubav ili seks?
Ha![]()
Tako sto posalje jednu sliku koju joj napravi nasminkani modni kreator fotoshop a u stvari je morz
"Izvini, nešto nisam dobro... "Mislim se sad nesto..
![]()
Imala je pogled u kom je pisalo: "Skršiću te po svaku cenu jer si totalno neodoljiv!"pobegao kroz prozor wc-a?![]()
Zvacu te samo da zatvorim friziderPa ispaljivan sam na klasicne fore, ono, zove je sestra/drugarica da bas tada zajedno idu u Narodni Muzej, ili neku kafancinu.
nije znao vizuelno da zamisliiMožda je ona bila iskrena na pitanje “koliko si visoka i kolko kilograma imaš” ali petrović nije znao vizuelno da zamisli
Takodje dejt je dejt dje piše da se iz toga mora desiti ljubav ili seks?
Ha![]()
srecom nije mogla da prodje za njimImala je pogled u kom je pisalo: "Skršiću te po svaku cenu jer si totalno neodoljiv!"
pre nego sto izadje HarisZvacu te samo da zatvorim frizider
Zaboravih da se danas igra derbi, a tad izbegavam da se krećem po gradu.Mislim se sad nesto..
![]()
mora da izgubi koji kg pre dopisivanja@andjelijaa,
Nije to što misliš.
Npr., da mi smeta to što je neko debeo, a dopada mi se način na koji razmišlja iz dopisivanja, iskreno bih mu to rekla.
"Da li misliš da si u stanju da izgubiš koji kilogram?
Sviđaš mi se, ali ne podnosim debele ljude!"
Plus, akcenat je bio na "totalno neodoljiv". Ko, je, bre, neodoljiv kome?