Da li vam se ikad dogodilo da imate utisak vec vidjenog? Kada?Kako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ovo mi se redovno dogadja...samo sto to ne poistovecujem sa necim "cudnim" nego jednostavno dobro poznajem tu osobu sa kojom razgovaram i ponekad znam u napred sta ce reciIvanica:Meni se najčešće događa da u razgovoru već znam šta će mi neko reći, jer imam osećaj da se taj razgovor već desio ranjie.
die_happy:Pa ovo mi se redovno dogadja...samo sto to ne poistovecujem sa necim "cudnim" nego jednostavno dobro poznajem tu osobu sa kojom razgovaram i ponekad znam u napred sta ce reciIvanica:Meni se najčešće događa da u razgovoru već znam šta će mi neko reći, jer imam osećaj da se taj razgovor već desio ranjie.Kod mene se to zove predosecaj (valjda)
![]()
Stoorbak:die_happy:Pa ovo mi se redovno dogadja...samo sto to ne poistovecujem sa necim "cudnim" nego jednostavno dobro poznajem tu osobu sa kojom razgovaram i ponekad znam u napred sta ce reciIvanica:Meni se najčešće događa da u razgovoru već znam šta će mi neko reći, jer imam osećaj da se taj razgovor već desio ranjie.Kod mene se to zove predosecaj (valjda)
![]()
Pa da kako se toga ranije nisam setio!!!!!!(( Pa stalno kad chatujem sa jednom curicom uvek unapred ukapiram shta ce da kaze xexexe, a verovatno i ona ukapira shta cu ja da kazem, tado da ne moramo ni da kuckamo
P
Ma nemoj pricati? Cak ne morate ni da se vidite...? hmmm....Pa tu sigurno ima necega)) Definitivno...
p0z
die_happy:Stoorbak:die_happy:Pa ovo mi se redovno dogadja...samo sto to ne poistovecujem sa necim "cudnim" nego jednostavno dobro poznajem tu osobu sa kojom razgovaram i ponekad znam u napred sta ce reciIvanica:Meni se najčešće događa da u razgovoru već znam šta će mi neko reći, jer imam osećaj da se taj razgovor već desio ranjie.Kod mene se to zove predosecaj (valjda)
![]()
Pa da kako se toga ranije nisam setio!!!!!!(( Pa stalno kad chatujem sa jednom curicom uvek unapred ukapiram shta ce da kaze xexexe, a verovatno i ona ukapira shta cu ja da kazem, tado da ne moramo ni da kuckamo
P
Ma nemoj pricati? Cak ne morate ni da se vidite...? hmmm....Pa tu sigurno ima necega)) Definitivno...
p0z