Dehumanizacija ljudi i humanizovanje džukaca i mačketina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

JustASimpleMan

Zainteresovan član
Poruka
132
Kuda ovo ide i zasto je dotle doslo ? Ljudima se pridaju negativne osobine a Lesi je dobar. Nemam da dam detetu što prosi u autobusu jer moram Lesiju da jupim granule sa aromom govedine. Zasto se ljudi u Srbiji gladnih, sakatih i bolesnih brinu za prava jebenoG Lesija koji zivi u boljim i humanijim uslovima nego dete ili starac na selu ? Pre neki dan pricam kolegi kako me kad sam bio šesti osnovne ujeo rotvajler. Stade neizhebana milfara koja ***** nije videla 30 godina u odbranu kera. Kaze kako me pas ne bi napao da ga ja nisam provocirao i dirao prvi. Kako su psi bolji nego ljudi. Kako sam ja kriv jer mora da sam ga isprovocirao jer sam bio mnogo mali. Znaci doslo je do toga da se divlji pas opravdava i stavlja iznad deteta od 12 godina. Doslo je do toga da meni kerovi lutalice ispred zgrade hraju komsilukom, pravw čopore, i napadaju ljude zati sto šinteri ne smeju da ih odvedu jer po novom zakonu o pravima zivotinja pas ne sme biti u lancu duzw od dva sata jer je to onda tortura. Znate ko jos isto ne sme biti vezan duze od 2 sata ? Dementni ili senilni pacijent u bolnici. Znaci covek = zivotinja. Jao sta se sve nakotilo. "Da se pokupe, da se oderu, kinezi da prerade kozu, i da se otkacimo vise od njih." ALI NE OD KEROVA, NEGO OD MORALNIH OSVETNIKA I RATNIKA DRUSTVENE PRAVDE !

Нису то животиње, то су џукеле.
ma ja ti kažem...to kako neko doživljava životinje i koliko ceni ili ne cene njihove živote je obićno merilo toga da li može da razume ili ne razume činjenicu da su i druga živa bića živa i da osećaju bol i strah za svoj život...neko ko to ne razume taj ne razume,bilo da je u pitranju pas,mačka,prase ili drugi čovek...
Drugo je kad je u pitanju ubijanje životinje zbog hrane,ne bitno da li je to divlja ili domaća životinja to je nešto što se ne radi iz mržnje ili ne razumevanja da je to biće živo kao i svako drugo nego zato što je stvar preživljavanja...

Poslednja izmena:
ma ja ti kažem...to kako neko doživljava životinje i koliko ceni ili ne cene njihove živote je obićno merilo toga da li može da razume ili ne razume činjenicu da su i druga živa bića živa i da osećaju bol i strah za svoj život...neko ko to ne razume taj ne razume,bilo da je u pitranju pas,mačka,prase ili drugi čovek...
Drugo je kad je u pitanju ubijanje životinje zbog hrane,ne bitno da li je to divlja ili domaća životinja to je nešto što se ne radi iz mržnje nego zato što je stvar preživljavanja...
Људи другују са псима и мачкама већ миленијумима.Но, сада им први пут облаче одела, славе њихове рођендане, називају их бебама, и доживљавају их као неке чланове породице.

То је последица капиталистичке отуђености, јер се људи боје других људи, и онда траже пртијатељство и сродство код животиња.Други човек може бити конкурент у борби за ресурсе, жена/муж ти може поделити имовину, а пас или мачка то не могу урадити.

Ne treba biti tako isključiv i ekstreman u svojim stavovima. I životinje su žive duše. Čovek kao, je li, najsavršenije biće na ovoj planeti mora da brine i o ostalim vrstama i ne treba da se ponaša kao da je vlasnik cele planete jer ih on samo deli sa tim drugim vrstama.
Човек не треба да се игра бога и да "брине", него да гледа да што мање утиче на планету, тј. да пусти да животиње брину саме о себи. Наказне врсте које су створене хиром комплексаша, и које нису у стање да брину о себи, већ служе за лечење комплекса, треба свести на најмању могућу меру.

Drugo je kad je u pitanju ubijanje životinje zbog hrane,ne bitno da li je to divlja ili domaća životinja to je nešto što se ne radi iz mržnje ili ne razumevanja da je to biće živo kao i svako drugo nego zato što je stvar preživljavanja...
Јесте, животињи је много лакше кад је убијаш ради хране него из обести.

Људи другују са псима и мачкама већ миленијумима.Но, сада им први пут облаче одела, славе њихове рођендане, називају их бебама, и доживљавају их као неке чланове породице.

То је последица капиталистичке отуђености, јер се људи боје других људи, и онда траже пртијатељство и сродство код животиња.Други човек може бити конкурент у борби за ресурсе, жена/муж ти може поделити имовину, а пас или мачка то не могу урадити.
brao
dopunio bih malo
al me mrzi

Човек не треба да се игра бога и да "брине", него да гледа да што мање утиче на планету, тј. да пусти да животиње брину саме о себи. Наказне врсте које су створене хиром комплексаша, и које нису у стање да брину о себи, већ служе за лечење комплекса, треба свести на најмању могућу меру.

Prvo kažeš da čovek ne treba da se igra Boga i da ne dira životinje a posle kažeš da ipak treba da se igra Boga i ubija vrste koje smatra nakaznim.

Nakazne vrste stvorene hirom kompleksaša treba svesti na najmanju moguću meru. Mada mi nije jasno šta si uopšte mislio pod nakaznom vrstom stvorenom hirom kompleksaša. Ako si mislio na ovaj trend bogataša da prave one idiotske robote, onda se slažem sa tobom.
Шта ће некоме питбул у граду, у стану? Шта ће уопште некоме пас у стану? То треба забранити јер служи доконима да лече комплеке.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back