ДЕФЛОРАЦИЈА

Срба Србић

Domaćin
Banovan
Poruka
4.007
Браћо Срби и сестре Србкиње, помаже Бог!

Каква су искуства оба пола гледе дефлорације?

Питање за жене : тај дечко што вас је дефлориро, јесте са њим још у контакту, имате ли га за пријатеља на фејзбруку?

Питање за мушкарце: јесте ли некој девојци били први и каква су ваша искуства?

Ја сам бијо први двема девојкама. Са једном сам у коректним односима, и сад смо пријатељи на фејсбруку чујемо се понекад. Њу сам преваријо и сазнала је али смо се разишли складно и пријатељски.

А ову другу сам исто преваријо ал на њу сумљам да ми је бацила неке враџбине пошто је имала моју слику. Прво сам мислијо да ће да ми намести батине па сам носијо нож са собом тих дана, пошто се то није десило вероватно ми је пробала да напакости неким враџбинама али џаба пошто мене штите Православни светитељи.

Ne znam, meni uvek kazu drugi, mada kako stalno drugi pa drugi majku mu, nesto tu ne stima. :think:

Meни је једна риба рекла да је невина али има еластичну вагину и како је врло могуће да неће крварити приликом првог пута.

То је чак и више пута поменула пре него што смо се ******, тако да је сама себе разоткрила. Није Срба овца.

Meни је једна риба рекла да је невина али има еластичну вагину и како је врло могуће да неће крварити приликом првог пута.

То је чак и више пута поменула пре него што смо се ******, тако да је сама себе разоткрила. Није Срба овца.
Samo joj kaži da skine najlonke sledeći put kada je budeš deflorisao :manikir:

- - - - - - - - - -

Замисли.

Еластична вагина.

Шта тера људе да измишљају такве лажи?
To ti je belosvetska zavera...Nego, ti uvek možeš da promeniš fi npr nekada staviš 50 kondoma, a nekada samo 1.

Back