Defloracija u slučaju skrndelja (girls help)

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
recimo da devojka ima dvadeset i neku godinu
i poprilično je krševita, gojazna, ne baš priajtne face, znači antonim svim društvenim merilima
i sad, razume se, niko je neće ni za lek. sve kao okej drugarstvo, ovo ono, al kad dođe do sexa uvek popije suptilnu korpu

jasno, forumašice ovakvu muku ne mogu imati ni u snovima, ali imate li ideju kako da srkndeljka jadna, dođe do sexa? a bez plaćanja i bez da pravi drastične promene na sebi.

i poprilično je krševita, gojazna, ne baš priajtne face, znači antonim svim društvenim merilima
i sad, razume se, niko je neće ni za lek. sve kao okej drugarstvo, ovo ono, al kad dođe do sexa uvek popije suptilnu korpu

jasno, forumašice ovakvu muku ne mogu imati ni u snovima, ali imate li ideju kako da srkndeljka jadna, dođe do sexa? a bez plaćanja i bez da pravi drastične promene na sebi.

Teretanom :lol:

Ne razume se. Nekome se možda sviđa kako izgleda. Nekome se možda sviđa kako izgleda, ali je nezreo i stidi se da ga čopor ne osudi. Nekome se možda sviđa kakva je, pa mu se svidi i kako izgleda. Postoje i stariji muškarci koji vide nešto drugo od vršnjaka iz klupe.
Ja se ne bih brinula za skrndelja, možda će se bolje provesti od onih počastvovanih pažnjom maloletnika.

anon.gif
i rijesen problem

ma uvek se nadje neka pijana budala zvana muškarac.

kolko sam ja primetila tzv skrndelji se najvise ebu i retko imaju problema da nadju bacjea, jer ako fizicki nisu bas najatraktivnije, uglavnom to kompenzuju malo slobodnijim ponasanjem ka suprotnom polu, odecom iz koje vire kojekakvi atrubuti, a i realno kolko god da je neka zena krs, uvek ima vise ocajnih muskaraca. zapravo vecina zena koje znam a koje bi se mogle smatrati raspadima sa tacke gledista sveopste prihvacenih kriterijuma lepote, su upravo imale najvise bliskih susreta raznih vrsta sa suprotnim polom :))) na kraju krajeva, nije svima bitna lepota, a ima i tipova koji vole mocne zene...doslovno se pale na alfa-u-svakom-smislu-dominantne zenke :))

kolko sam ja primetila tzv skrndelji se najvise ebu i retko imaju problema da nadju bacjea, jer ako fizicki nisu bas najatraktivnije, uglavnom to kompenzuju malo slobodnijim ponasanjem ka suprotnom polu, odecom iz koje vire kojekakvi atrubuti, a i realno kolko god da je neka zena krs, uvek ima vise ocajnih muskaraca. zapravo vecina zena koje znam a koje bi se mogle smatrati raspadima sa tacke gledista sveopste prihvacenih kriterijuma lepote, su upravo imale najvise bliskih susreta raznih vrsta sa suprotnim polom :))) na kraju krajeva, nije svima bitna lepota, a ima i tipova koji vole mocne zene...doslovno se pale na alfa-u-svakom-smislu-dominantne zenke :))

Ziva istina. Poznavao sam jednu devojku, pa ja mislim da nije prosao dan da se nije kresnula (cesto i sa razlicitim likovima istog dana). A bila je ono...debeljuca, moze se reci. Bez obzira na to, likovi nisu bili probirljivi, pa je tako svima bilo lepo. I njoj i njima. A vodila je i dnevnik, u kojem je detaljno opisivala svoje avanture. :mrgreen:

Ziva istina. Poznavao sam jednu devojku, pa ja mislim da nije prosao dan da se nije kresnula (cesto i sa razlicitim likovima istog dana). A bila je ono...debeljuca, moze se reci. Bez obzira na to, likovi nisu bili probirljivi, pa je tako svima bilo lepo. I njoj i njima. A vodila je i dnevnik, u kojem je detaljno opisivala svoje avanture. :mrgreen:

Lujka...
Nego postavljacu teme pitanje: a kako da ,ebu svi gojazni i priglupi i ruzni likovi, a da to ne plate? Jel mislis da neka od 50 kg legne u krevet s njima? Ili su svi muskarci vrhunski frajeri, bez jednog viska kg, visoki 2 m, imaju zdrave zube i lep osmeh?

Pa da to u teoriji, ali sigurna sam da znaš različite tipove muškaraca. Od onih koji samo o seksu pričaju do onih koji ni ne pomišljaju na njega, naoko, ili traže srodnu dušu za seks.

Ovo mi je trip za oba pola, pošto vele dima razlike i da je nekim ljudima seksualna želja, primera radi, dovoljno jaka da bi otišli svako veče u pab i pokupili prvo stvorenje koje nađu.

Ranije sam to tumačila dosadom, odnosno, seks im je isto kao neka igrica ne kompu, kladionica, navlakuša, razbibriga i sl. ali danas baš ne znam :aha:

Seksualna energija odn. libido je nasa pokretacka zivotna energija
Ta energija se po zahtevima prirode okrece ka produzenju vrste
S druge strane, ona nas pokrece da nesto radimo, stvaramo, menjamo
Nije slucajno sto je najmanji natalitet u zemljama sa najmanjom stopom nezaposlenosti, i obrnuto
To jedino ne vazi za Srbiju

Back