Da li je definicija srece ispunjenost na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom zivotu? Kada coveku fali nesto od ovoga on je nesrecan? Ili je moguce biti srecan bez icega i kako to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je definicija srece ispunjenost na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom zivotu? Kada coveku fali nesto od ovoga on je nesrecan? Ili je moguce biti srecan bez icega i kako to?
Srećan je onaj kome malo treba !
Ne samo bogat, već i srećan....
Лична самоспознаја и слагање сопствене слагалице. Неће ваљда неко други да ти је сложи? И нема то везе са послом, па чак ни здрављем. Има везе са коренима и суштином. И са љубављу, ипак. Могуће је бити срећан без ичега ако ти ништа не треба. Уосталом укратко -
Срећа је осећај задовољености наших потреба.
Али пази једна потреба и целокупност потреба није исто. Срећа тренутка и срећа целокупности се разликују.
a kad nema ni to malo onda je jako nesrecanSrećan je onaj kome malo treba !
a kad nema ni to malo onda je jako nesrecanPogledajte prilog 363734
ja to najbolje znamPogledajte prilog 363734
srecan je covek koji je ostvario ono sto za njega ima smisla ili bar najvazniji deo togaDa li je definicija srece ispunjenost na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom zivotu? Kada coveku fali nesto od ovoga on je nesrecan? Ili je moguce biti srecan bez icega i kako to?
Ocigledno moze. Ljudi tamo idu dobrovoljno i ostaju dobrovoljno i deluju veoma srecno. Gledala sam jednu emisiju od koje sam secala mucninu (iako mogu da razumem rasloge tih ljudi i vernik sam), jer je verovatno neki deo mene to video kao kraj zivota pre kraja, iako racionalno znam da su ti ljudi uradili sta zele. Niko nikog ne razume, a svi se osecamo pozvanim da tumacimo tudje razloge.ebenliga moze se i u manastiru biti srecan