Дефиниција перверзије

Родитељ Три

Primećen član
Poruka
736
Свака сексуалност која није инспирисана природом, духом природе, култом плодности и живота (и са мушке и са женске стране),
назива се перверзијом.

То се најбоље види код Мајли Сајрус, у неприродном и природном контексту:

Свака сексуалност која није инспирисана природом, духом природе, култом плодности и живота (и са мушке и са женске стране), назива се перверзијом.
Znači svaki put kad iebeš, to mora da bude zbog produženja vrste i plodnosti.

Ququ meni, al' sam grešio

ko te tera da "slusas" Disney princezu?
po meni ona je pokidana licnost i ne zna sta je obzirom da je mlada uletela u tzv. "soubizMis"
zalim je na neki nacin , bas, zbog otetog zdravog detinjstva

Pa stvarno uzeti kao primer neku jadnu decu koja su unakarađena bez da su svesni toga, koji posle boluju od problema sa porocima, psihičkim poremećajima i slično, to stvarno nije reper.

Једном речју изопаченост, јер то дословно и значи. Друга је прича то што свако има различите критеријуме којима дефинише степен изопачености. Некоме је орални секс перверзија, некоме је анални, некоме је садо-мазо, некоме је све што није мисионарска поза, а некоме је све то нормално и перверзијама сматра хомосексуалне односе.

Perverzija se ne odnosi na sexualnost, vec na sve sto nije svojstveno coveku ili odredjenoj zajednici.
Od intelektualne, preko emotivne do sexualne.
Па да, али овде је тема сексуална перверзија, очигледно.

A kako se zove ono na pr kada pricate i druga strana ispostavi na startu u fazonu pih, to i to je bas uzas a onda nekako ipak se desi medju vama i kada je pitas: Pa bebe, rece da to ne volis? ona ce: hehehe pa ne volim s bilo kime, samo s tobom.
Или глуми да не воли из страха од осуде, или ни са ким пре тебе није имала позитивно искуство што се тога тиче, па је због тебе променила мишљење.

Па да, али овде је тема сексуална перверзија, очигледно.

Или глуми да не воли из страха од осуде, или ни са ким пре тебе није имала позитивно искуство што се тога тиче, па је због тебе променила мишљење.
Pa znam ali nekako je postalo uobicajeno da pocnes da sagledavas kao nekakav soc fenomen. Pogotovu u odnosu na definiciju koja strogo deli to izmedju neke jasne opredeljenosti na startu pa ko se tu nadje i onoga gde neko iskljucivo ne voli. A uzeti u obzir da je vecina ljudi jednostavno, seksualno mastovito... Pa to pomesati i napraviti buckuris..
Inhibicija, naspram zelja. M da.. What evet.

Pa znam ali nekako je postalo uobicajeno da pocnes da sagledavas kao nekakav soc fenomen. Pogotovu u odnosu na definiciju koja strogo deli to izmedju neke jasne opredeljenosti na startu pa ko se tu nadje i onoga gde neko iskljucivo ne voli. A uzeti u obzir da je vecina ljudi jednostavno, seksualno mastovito... Pa to pomesati i napraviti buckuris..
Inhibicija, naspram zelja. M da.. What evet.
Па, јесте друштвени феномен. Страх од осуде је мање-више свеприсутан и већина људи се не отвара тек тако одмах на старту, а ту је и страх од неповерења, несигурност, разни комплекси, итд.

Перверезија је све оно где сви учесници нису сагласни и добровољно пристали на дате активности. Перверзија је и наметање својих склоности другима, пропагирање и форсирање као пожељно.
pa to.. eto i nas dvoje jednom da se slozimo :cmok:

Перверезија је све оно где сви учесници нису сагласни и добровољно пристали на дате активности. Перверзија је и наметање својих склоности другима, пропагирање и форсирање као пожељно.
taman da napisem nesto slicno ali me Bogi preduhitri pa cu samo da je citiram

Ово је по дефиницији присила или принуда, и мада јесте изопачено присиљавати икога на ишта, то је само један од милион примера. Постоје и первезије које се испуњавају без принуде.

@SilverStar sta se smijes ?

Homoseksualnost je bolest (po verovanju starog kova krstarice)

A kad mu žena gnječi mooda stiklom onda je to perverzija i legitimno , isto je legitimno da dovedu još jednog aktera/akterku u postelju

Valjda sami vidite kolko su mnogi licemjerni

Seks se upražnjava zarad produžetka vrste (ispadaju djeca ko kiflice) a ne zarad zadovoljstva

Back