bangg
Ističe se
- Poruka
- 2.222
Mnogo puta mi je padalo na pamet da krenem sa pisanjem ovakve knjige .Definisati osecanja sada je mozda najpotrebnije ,upravo zbog buducnosti nase dece,jer kakve ih odgajamo takva ce im buducnost i biti.
Krenimo od osnovne -LJUBAV.
Kakvo je to osecanje LJubav ,sta osecate u sebi ,prema sebi,drugima,bliznjima...?
Moj osecaj: Ljubav je toplina (kao kada majka uzme u narucje svoje dete)
Ljubav je Sunca sjaj(kada nam miluje lica svojom svetloscu...)
Nezan zagrljaj (prema voljenim osobama,saosecanje,nikako zaljenje)
Lepa rec (prema svakom bicu-celoj planeti-svemiru-Bogu.)
Volim te (govoriti svima,ali u danasnje vreme pre svega prepoznati gde se to moze, kao sto moja mila sestrica koju mnogo volim Arebis kaze : Brzo misliti ,malo sporije govoriti...i upravo tim nacinom razbijati zacarani krug,van koga naizgled je nemoguce izaci,da mu se mora prikloniti ,ali uvek postoji izlaz koji jedino mora biti u skladu sa desetak zapovesti ,koje ni malo nisu nerazumne)
I opet ,svacije srce kuca drugacije i svako to ne zeli prihvatiti,jer toliko je jak osecaj jata-copora-naizgled"slobode",ali tako i treba biti ,za pocetak korak po korak do cilja.
Pa da vas "cujem" moji voljeni-vase definicije
?
Krenimo od osnovne -LJUBAV.
Kakvo je to osecanje LJubav ,sta osecate u sebi ,prema sebi,drugima,bliznjima...?
Moj osecaj: Ljubav je toplina (kao kada majka uzme u narucje svoje dete)
Ljubav je Sunca sjaj(kada nam miluje lica svojom svetloscu...)
Nezan zagrljaj (prema voljenim osobama,saosecanje,nikako zaljenje)
Lepa rec (prema svakom bicu-celoj planeti-svemiru-Bogu.)
Volim te (govoriti svima,ali u danasnje vreme pre svega prepoznati gde se to moze, kao sto moja mila sestrica koju mnogo volim Arebis kaze : Brzo misliti ,malo sporije govoriti...i upravo tim nacinom razbijati zacarani krug,van koga naizgled je nemoguce izaci,da mu se mora prikloniti ,ali uvek postoji izlaz koji jedino mora biti u skladu sa desetak zapovesti ,koje ni malo nisu nerazumne)
I opet ,svacije srce kuca drugacije i svako to ne zeli prihvatiti,jer toliko je jak osecaj jata-copora-naizgled"slobode",ali tako i treba biti ,za pocetak korak po korak do cilja.
Pa da vas "cujem" moji voljeni-vase definicije

Poslednja izmena: