38imak
Elita
- Poruka
- 15.669
Udbaski neo-cetnik otisao kod KGB oficira da zajedno proslavljaju slobodu. 
E to je ultimate vic.

E to je ultimate vic.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpski komunisti su u drugoj polovini osamdesetih promenili stav o nacionalnom pitanju i u tom pogledu približili se stavovima srpskih antikomunista odnosno nacionalista.Taj srpski četnički pokret ti je običan vic srpskih komunista.
Četnici su u Srbiji u potpunosti fizički ikvidirani do 1950. godine. Nakon toga usledile su decenije boljševički indoktrinacije gde nije moglo izrasti ništa drugo sem Titovog pionira.
Je l' vidiš, Tridesetosmico, kako smo se podelili:Udbaski neo-cetnik otisao kod KGB oficira da zajedno proslavljaju slobodu.
E to je ultimate vic.
Srpski komunisti su u drugoj polovini osamdesetih promenili stav o nacionalnom pitanju i u tom pogledu približili se stavovima srpskih antikomunista odnosno nacionalista.
Sećam se. Iskopali su kosti onog srpskog iskopnika iz Kuće Cveća i poslali ih Hrvatima.Srpski komunisti su u drugoj polovini osamdesetih promenili stav o nacionalnom pitanju i u tom pogledu približili se stavovima srpskih antikomunista odnosno nacionalista.
Je l' vidiš, Tridesetosmico, kako smo se podelili:
1.Četnici protiv Vučića,
2. Četnici za Vučića,
3. Partizani protiv Vučića,
4.Partizani za Vučića.
Jedino mi ima smisla ovo pod 1.![]()
da nije bio prvi svetski rat pa da poverujemДа смо сарађивали са Немцима и сачували тројни пакт који је био одличан споразум, сачували бисмо не само српски, већ и јеврејски народ, а НДХ се не би ни десила.
Vucic je, dokle nije dosao na vlast, bio potrcko lizacu bulje svom agentu za vezu u Sluzbi.Je l' vidiš, Tridesetosmico, kako smo se podelili:
1. Četnici protiv Vučića,
2. Četnici za Vučića,
3. Partizani protiv Vučića,
4. Partizani za Vučića.
Jedino mi ima smisla ovo pod 1.![]()
Tako glupa jedinka kao ti ne može imati čak ni Smiljku.Sećam se. Iskopali su kosti onog srpskog iskopnika iz Kuće Cveća i poslali ih Hrvatima.
Takođe, obznanili gde su kosti Draže Mihajlovića, dopustili da mu upriličimo dostojnu sahranu i podignemo spomenik kakav zaslužuje.
Početkom devedesetih godina su naravno obnovili srpsku monarhiju i vratili Karađorđeviću na presto.
Moja Smiljka ima isto razmišljanje kao i ti.
Sećam se. Iskopali su kosti onog srpskog iskopnika iz Kuće Cveća i poslali ih Hrvatima.
Takođe, obznanili gde su kosti Draže Mihajlovića, dopustili da mu upriličimo dostojnu sahranu i podignemo spomenik kakav zaslužuje.
Početkom devedesetih godina su naravno obnovili srpsku monarhiju i vratili Karađorđeviću na presto.
Moja Smiljka ima isto razmišljanje kao i ti.
Evo ga boljševik. Sasvim slučajno danas je verovatno pristalica SNS.Србија је република ...Заувек
После фијаска Карађорђевића са Југославијим 1918 та фамилија треба да сву народну имовину врати у здравствени и образовни систем Србије
Srce moje, što mi se najedilo.Tako glupa jedinka kao ti ne može imati čak ni Smiljku.
Više komadaI koliko Jevreja su ubili nedićevci,ljotićevci,četnici,JVuO ?
Znači Srbije nema, to smo konstatovati. Pa ko je vratio na geografski kartu. Komunistiii...Srbija nije postojala tada kao država, ako je i bilo veleposlanstvo, bilo je u zoni tvrde nemačke okupacije.
Toma Grobar je bio komunista? Ne mi je poznato.Taj srpski četnički pokret ti je običan vic srpskih komunista.
Četnici su u Srbiji u potpunosti fizički ikvidirani do 1950. godine. Nakon toga usledile su decenije boljševički indoktrinacije gde nije moglo izrasti ništa drugo sem Titovog pionira.
Neće da bude. Nedićeve vlada nije bila komesarska uprava već Vlada.Postojalo je hrvatsko predstavništvo ne kod Nedićeve "vlade" nego kod nemačke komande.
Komunisti su napravili surogat Srbije uz pomoć zlikovca Staljina.Znači Srbije nema, to smo konstatovati. Pa ko je vratio na geografski kartu. Komunistiii...
Ne laži! I to na jedan asshole način.Neće da bude. Nedićeve vlada nije bila komesarska uprava već Vlada.
I prestali da budu komunisti i postali govna nacionalističkaSrpski komunisti su u drugoj polovini osamdesetih promenili stav o nacionalnom pitanju i u tom pogledu približili se stavovima srpskih antikomunista odnosno nacionalista.
У Србији је Јошка Броз освојио 0,5 % гласова. У Русији КП је национализована, секретари партије љубе попа у руку и иду по црквама.Ideja komunizma neće nestati jer nisu nestali razlozi za njen nastanak.
Па шта има да верујеш или не верујеш. Један дан одлагања рата и било би спашено око 700 Срба и Јевреја. Што дуже одлажеш, више спашених људи.da nije bio prvi svetski rat pa da poverujem
Nije tebi očigledno dosta toga poznato, pa samim tim ni činjenica da je Toma bio član Komunističke partije Jugoslavije.Toma Grobar je bio komunista? Ne mi je poznato.
Obnovi gradivo i obriši mleko oko usta, maleni. Naravno, ustani dok pišeš na mojoj temiNe laži! I to na jedan asshole način.
Nikolić nikada nije bio član SKSNije tebi očigledno dosta toga poznato, pa samim tim ni činjenica da je Toma bio član Komunističke partije Jugoslavije.
Kao uostalom Vojislav Šešelj.
E, ali ostavimo mogućnost da su se krajem osamdesetih nacionalno osvestili i preko noći postali 'četnici'.
Obnovi gradivo i obriši mleko oko usta, maleni. Naravno, ustani dok pišeš na mojoj temi