Sentinel wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.592
Изгледа да вас само суморне мисли терају на дубљу опсервацију... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа да вас само суморне мисли терају на дубљу опсервацију...![]()
Код Италијана ствари стоје супротно.Dobro rečeno. Šta stoji iza nje, kad je očigledno da je praktično nemoguće kontrolisati?ljoobav je mentalna bolest.............bez leka i troonke razoomnog rešenja..........
ljoobav je mentalna bolest.............bez leka i troonke razoomnog rešenja..........
Dobro rečeno. Šta stoji iza nje, kad je očigledno da je praktično nemoguće kontrolisati?
Не суморне мисли него суморно време. Има мишљења да су Немци зато добри филозофи. Код њих је увек хладно и рано пада мрак, па немаш шта друго да радиш него да седиш поред пећи и размишљаш.Код Италијана ствари стоје супротно.
Ljubav se tesko opisuje, isto kao sto Boga mozemo tesko opisati.
Tu se reci gube, i nebine su.]
Uzaludno je definisti ljubav, jer definisati znaci dati necemu okvire...kada su u pitanju ljubav i Bog, okvira nema

Sto će reći da sam ja mala i naivna...eh.
Lepsi kompliment nisam skoro dobila...
Nego, hajde pomozi,ne budi romanticna i iz svoje zrele perspektive
definisi ljubav...![]()

Aj se kladimo da nisi u pravu bas skroz?
Aj cu ti sapnem, pre nego se kladis, da sigurno znam da hladni ljudi ne moraju da ostanu hladni.
Jel znas sta je termoakumulaciona (TA) pec?
Zamisli, razgovora radi, da su ljudi kao TA pec a ljubav je temperatura.
Ako dugo vremena, mozda ceo dotadasnji zivot zaris pec ali je nikada ne pustis da duva... ona je iz vana hladna... unutra vazda vrela... ali nikad da ogreje ukucane.
I onda... jedne lepe zime, duga noc, sneg, grand show... dobro, ajde... pesma evrovizije (ko da je razlika znatna)... resi ta pec da duva... i ona pocne da greje... zagreje celu kucu jer je godinama bila zarena i sada je tesko ohladiti... ma nemoguce ohladiti.
Dobro, nije svaka pec ona koja godinama nije nikoga ogrejala "okrenuta na trojku" tj ima i onih koji je nisu ni zarili pa ne moze nikoga ni da okrene.
Hocu reci... mozes biti u pravu ali ne moras...
zar se ljubav uvek svodi na osecanje?
) je u redu ali i tu postoji jedna zezalica koja kaze da se suprotnosti privlace,sto ne ide u prilog tom traganju...
Лепо
Nekge sam procitala:
Tri nagona ima covek : dusu, razum i telo.
Privlacenje duse radja prijateljstvo.
Privlacenje razuma radja postovanje.
Privlacenje tela radja zelju.
A kad se sve to spoji u jedno radja se ljubav.

Nekge sam procitala:
Tri nagona ima covek : dusu, razum i telo.
Privlacenje duse radja prijateljstvo.
Privlacenje razuma radja postovanje.
Privlacenje tela radja zelju.
A kad se sve to spoji u jedno radja se ljubav.
Stvarno zivim u Pragu
потпумо разумем зашто ти је тешко да је осетишМучениче мојпотпумо разумем зашто ти је тешко да је осетиш
Ne zbnam zasto mislis da mi je tesko da je osetim.Ja sam pisala o svim ljudima, ne o sebi.

Ја ти се дивим као некоме ко живи у Прагу, а у стању је да о љубави напише нешто овако.![]()
Oooo, hvala za poljubce.
A za razmisljanja o ljubav je mesto sasvim nevazno

Бољи предлог?