O zenskim sposobnostima ,jbte kakav oksimoron

, dovoljno je samo videti kad im se pokvare kola na sred puta....
Pre jedno nedelju dana zaustavim se tako pored jedne cave jer ometa saobraacaj kolko se raskrecila ko da reklamira mindzu a ne pomoc na putu

, ispuzila nogu, rasirila ruku, i naravno stopira jer nema 3 blage veze kako da nesto napravi, popravi, itd......
ali bitno je da se cavica nasminkala i naparfemisala.
Pridjem ja sve fino dobar dan itd. pricamo ja gledam ispod haube (i kratke haljine

) , kad ona kaze nesto u fazonu jao ja sam zena pa se znate ne razumem bas u automobile ...ja reko nema veze znate i vi zene ponesta ,.... ona kao a sta?...a ja htedoh da kazem - da sirite noge , al onda joj ga zavucem onako ljigavo : da usrecujete muskarce.

Ona kao hahaha bas si zanimljiv.
Vole zene da im zavuces na kvarno....
Objasnjavam ja curki los spoj na svecicama i izvacarim je propisno ko nekad u skoli sto sam mlade drugarice drapao ,ona onako ne buni se a videla mi i ruku i prsten ma nista ne reaguje, sedam u kola upalim , zahvaljuje se ona posle ,pa mi upucuje komplimente , cak me zove i na pice u jedan motel u blizini

... Reko neka hvala zurim kuci stvarno a i ne ugrozava mi se porodica zbog rupetine... odlazim polako i na retrovizoru vidim osta ona da gleda u mom pravcu jos dugo.
Toliko o zenama i njihovim "sposobnostima"...