pop80
Elita
- Poruka
- 15.738
Ne veruj momku koji te puno grli, mazi i govori ti lepe reči svaki dan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A drzanje u narucju, nista?Ne veruj momku koji te puno grli, mazi i govori ti lepe reči svaki dan
Ma i to.. sigurno je nešto za **** pa se foliraA drzanje u narucju, nista?
Dok se ona ne ugoji 10-15 kila a on prestane da vežbaKoliko to traje?
A šta ćemo mi što nemamo, niti ćemo ikad imati momka?Najlepše i najsigurnije mesto za mene u kom sam najsrecnija je narucje mog momka![]()
Naučićete, sreća će doći kad se najmanje nadate, kao što je i meniA šta ćemo mi što nemamo, niti ćemo ikad imati momka?
Ovo je diskriminacija
Ne srce.Sreća ne dolazi sama.Sreća se zaslužuje svojim bićem,svojom dušom.Naučićete, sreća će doći kad se najmanje nadate, kao što je i meni![]()
..nema nista lepse od tog toplog osecaja sigurnosti u zagrljaju nekog srcu posebnog..Najlepše i najsigurnije mesto za mene u kom sam najsrecnija je narucje mog momka![]()
Hvala punoNe srce.Sreća ne dolazi sama.Sreća se zaslužuje svojim bićem,svojom dušom.
Radujem se zbog tebe što si srećna.![]()
Što bi rekli Francuzi - QQ et l'l'Naučićete, sreća će doći kad se najmanje nadate, kao što je i meni![]()
pa dodaj to u 1. post. da može neko da učestvujeHvala punoneki se eto čude što to delim, ja mislila mozda se neko oseća kao ja, ima te predivne trenutke neznosti sa voljenom osobom.
Hvala punoneki se eto čude što to delim, ja mislila mozda se neko oseća kao ja, ima te predivne trenutke neznosti sa voljenom osobom.