Najlepše i najsigurnije mesto za mene u kom sam najsrecnija je narucje mog momka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najlepše i najsigurnije mesto za mene u kom sam najsrecnija je narucje mog momkaObavezno da obavestis medije.
Obavezno da obavestis medije.Najlepše i najsigurnije mesto za mene u kom sam najsrecnija je narucje mog momka![]()
ne treba se sprdati i praviti vickast sa svacim. pogotovo ne tim.Obavezno da obavestis medije.
Koliko to traje?Najlepše i najsigurnije mesto za mene u kom sam najsrecnija je narucje mog momka![]()
Upravo zbog toga sam je i posavetovao da obavesti medije da sto vise ljudi sazna kako je srecna u zagrljaju njenog decka a mogla bi da ubaci i neku sliku pa da onda svi budemo srecni.ne treba se sprdati i praviti vickast sa svacim. pogotovo ne tim.
Bravo!Najlepše i najsigurnije mesto za mene u kom sam najsrecnija je narucje mog momka![]()
U glavnom od jedan do dva sata dok mu ne utrnu ruke od drzanja.Koliko to traje?
А после тих нежних загрљаја, је л' те до'вати грубо и истамбура тако да ти гуза буде црвена и не можеш да ходаш наредних пар сати јер те прочарао мајсторски?Najlepše i najsigurnije mesto za mene u kom sam najsrecnija je narucje mog momka![]()
A kad si mislila da mu kazes za nasNajlepše i najsigurnije mesto za mene u kom sam najsrecnija je narucje mog momka![]()
E ovo vec nije lepo! Sad' ce da je ispusti iz narucjaA kad si mislila da mu kazes za nas
DZА после тих нежних загрљаја, је л' те до'вати грубо и истамбура тако да ти гуза буде црвена и не можеш да ходаш наредних пар сати јер те прочарао мајсторски?
DZ
proDZarao
al vas ebe to slovo.
porucnik DJemo voli DJem
Ma može i latinicom. Džaranje je džaranje.Грешка у куцању.
Нисам ни приметио.
Дакле, - проџарао.
i to je deo ljubavi.Грешка у куцању.
Нисам ни приметио.
Дакле, - проџарао.
ali nije caranjeMa može i latinicom. Džaranje je džaranje.
Tacno, to ide odmah posle držanja u naručju.i to je deo ljubavi.
Ne znam zašto tako delujem. Da, svidjao mi se zabranjeni, sad ga gledam kao brata. Našla sam svoju sreću i predavala sam Bogu.Ja taman pomislio - evo nekoga od petnaest godina, došao na forum, kad vidim da ova zvezda15 iz uvodnog posta ima 28 godina i loži se na neke sveštenike... a i inače deluje ko da troluje
Pa dobro. Brat sestri najbolje smestiNe znam zašto tako delujem. Da, svidjao mi se zabranjeni, sad ga gledam kao brata. Našla sam svoju sreću i predavala sam Bogu.
Mislila sam na vezu. Koliko su u vezi pa se oseca tako sigurno?U glavnom od jedan do dva sata dok mu ne utrnu ruke od drzanja.
Jeste.Najlepše i najsigurnije mesto za mene u kom sam najsrecnija je narucje mog momka![]()
Ma znam, zezam se.Mislila sam na vezu. Koliko su u vezi pa se oseca tako sigurno?
dobro i sta mi sa tom info da radimo?Najlepše i najsigurnije mesto za mene u kom sam najsrecnija je narucje mog momka![]()