Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 32.292
Pa sama rijec ti kaze, tamnoputi.Ko su negridi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sama rijec ti kaze, tamnoputi.Ko su negridi?
Sta im fali?Pa sama rijec ti kaze, tamnoputi.
Po Jugoslavu im fali to sto nisu beli vec crni XDSta im fali?
XD ne bi me cudiloNe dolazi na krstaricu..mozda se udala.
NikakoZdravo svima, upoznala sam jednog Turcina preko instagrama, posto znam turski pisao mi je upoznali smo se dugo se dopisujemo, svaki dan se gledamo preko kamere taj decko je toliko lep da to nije moguce, sad problem je sto se ja plasim, znate kakvi su turci barem neki, posto on treba doci u srbiju, a kako nebi placao hotel ja sam predlozila da spava kod mene, medjutim saznala sam da je on kurt to je neka vrsta Turcina koji su pre 200 godina dosli iz van u turskoj, prica se da su losi, ubijali su ljude, prevaranti su, ali nemora da znaci nisu svi isti, ako neko zna nesto vise o kurtcima tim neka mi napise sta zna, jer ja bas ne znam, ali decko zivi u mersinu grad u turskoj znaci prica turski i sve, on je turcin, ima nekog rodjaka isto njih dvoje trebaju doci jedan taj rodjak je za moju sestru, njih dvoje ce doci, ali ja se plasim, kako da im obezbedim mesto u turskoj?
XDDa li je ovo ona legendica koja napiše roman i onda stavi "nebitno" na kraju rečenice?
XD
Jeste, pogodio si
Aaa i ja istoNajveći car, očekujem još neku nebitnu priču![]()