Decko turcin

Slatkodevojce

Obećava
Poruka
78
Zdravo svima, upoznala sam jednog Turcina preko instagrama, posto znam turski pisao mi je upoznali smo se dugo se dopisujemo, svaki dan se gledamo preko kamere taj decko je toliko lep da to nije moguce, sad problem je sto se ja plasim, znate kakvi su turci barem neki, posto on treba doci u srbiju, a kako nebi placao hotel ja sam predlozila da spava kod mene, medjutim saznala sam da je on kurt to je neka vrsta Turcina koji su pre 200 godina dosli iz van u turskoj, prica se da su losi, ubijali su ljude, prevaranti su, ali nemora da znaci nisu svi isti, ako neko zna nesto vise o kurtcima tim neka mi napise sta zna, jer ja bas ne znam, ali decko zivi u mersinu grad u turskoj znaci prica turski i sve, on je turcin, ima nekog rodjaka isto njih dvoje trebaju doci jedan taj rodjak je za moju sestru, njih dvoje ce doci, ali ja se plasim, kako da im obezbedim mesto u turskoj?

Zdravo svima, upoznala sam jednog Turcina preko instagrama, posto znam turski pisao mi je upoznali smo se dugo se dopisujemo, svaki dan se gledamo preko kamere taj decko je toliko lep da to nije moguce, sad problem je sto se ja plasim, znate kakvi su turci barem neki, posto on treba doci u srbiju, a kako nebi placao hotel ja sam predlozila da spava kod mene, medjutim saznala sam da je on kurt to je neka vrsta Turcina koji su pre 200 godina dosli iz van u turskoj, prica se da su losi, ubijali su ljude, prevaranti su, ali nemora da znaci nisu svi isti, ako neko zna nesto vise o kurtcima tim neka mi napise sta zna, jer ja bas ne znam, ali decko zivi u mersinu grad u turskoj znaci prica turski i sve, on je turcin, ima nekog rodjaka isto njih dvoje trebaju doci jedan taj rodjak je za moju sestru, njih dvoje ce doci, ali ja se plasim, kako da im obezbedim mesto u turskoj?
Koliko imaš godina?

Jel su svi Srbi dobri?

HAHAHA...nasmeja me...Kurdi. Ljudi kao i svi drugi, sa svojim problemima i vrlinama.... Množe se, tako da se seksati znaju....Hahah...

kakva pamet takav Kur@tz...ovaj Austrijanac, premijer....

pametno je da ga dovedes kuci, onda je vrv castan...da ga tvoji prvo vide, pa ti....
a ako ga budes upoznavala, uvek budi oprezna, javno mesto, i sa nekim.. To manje vise vazi sa bilo kojim strancem...

Poslednja izmena:
Sto dalje od nepoznatih koje upoznas sa interneta

I imam jedbo pitanje, kad pre preboli onog momka?

samo ocajna devojka moze da trazi Turcina/Kurda, isti k....

to je samo bezanje od sebe. ako ne mozes da nadjes normalnog momka kod nas, ovi te nece usreciti sigurno

kurt to je neka vrsta Turcina koji su pre 200 godina dosli iz van u turskoj, prica se da su losi, ubijali su ljude, prevaranti su, ali nemora da znaci nisu svi isti, ako neko zna nesto vise o kurtcima tim neka mi napise sta zna, jer ja bas ne znam, ali decko zivi u mersinu grad u turskoj znaci prica turski i sve, on je turcin, ima nekog rodjaka isto njih dvoje trebaju doci jedan taj rodjak je za moju sestru, njih dvoje ce doci, ali ja se plasim, kako da im obezbedim mesto u turskoj?
Kurtci su veoma zeznuti :mrgreen:

Back