Dečko specijalac

uspavanalepotica1

Početnik
Poruka
1
Zdravo svima. Nova sam na forumu, pa ne zamerite ukoliko već neka slična tema postoji, ja je nisam našla pa ukoliko je neko već pokrenuo sličnu, usmerite me ka njoj i rado ću tamo pisati, ali nadam se da mi neće odmah zaključati ili izbrisati temu, pre nego što dobijem odgovor:dash: uglavnom, ne bih previše da dužim ali mi treba pomoć, savet, mišljenje.. šta god, sve dobro dođe. Naime, po samom naslovu ne možete mnogo toga da zaključite, verovatno većina misli da imam nekih problema sa dečkom koji je “specijalac”, međutim poenta je što ja tražim dečka koji se time bavi:hahaha: oduvek su me privlačili momci koji rade u ministarstvu unutrašnjih poslova i koji imaju veze sa svim tim “specijalnim jedinicama” poput SAJ-a, UKP-a, Žandarmerije.. ne samo da su me privlačili, već sam često pomišljala da se i ja konkurišem i oprobam u tim “vodama”:klap: pa me zanima - gde inače oni izlaze, kako se mogu upoznati momci koji se bave tim profesijama? Ukoliko neka od devojaka ima iskustva, odnosno ukoliko je bila (ili je idalje) u vezi ili braku sa nekim “specijalcem”, bilo bi super da podeli kako i gde su se upoznali? Nikako ne mogu da shvatim kako doći do njih (ne mislim dok su na radnom mestu, jer je očigledno da će biti i ljudi koji će mi napisati da aktiviram bombu, da upadnem nasilno u Skupštinu, da krijumčarim drogu, da se bavim mafijom..:dontunderstand:) već mislim - kako ih upoznati ovako “normalno”, gde se oni kreću, gde izlaze, da li se može uopšte i doći do njih? Da li se može zaposliti u SAJ-u, Žandarmeriji itd. kao sekretarica ili tako nešto? Pišite i to ukoliko znate :mrgreen: Odmah da se ogradim - ne tražim dečka “pošto - poto”, dakle nije mi cilj da nađem bilo koga, koji radi taj posao, već me naravno interesuju normalni, kulturni, vaspitani momci - koji se pored toga i bave ovom profesijom. Nadam se da je neko shvatio suštinu, ova tema je pokrenuta jer su mi neophodne informacije, saveti, mišljenja, pomoć.. a ne da bih čitala razna vređanja, gnusne komentare, neverice, čuđenja itd. jer morate se složiti da su na forumu otvorene i mnoge druge teme koje su još “kritičnije”, i da svako ima pravo da piše ono što ga zanima. Bila bih zahvalna svakom ko nešto zna..

Odeš do njihovog radnog mesta kolima i čekaš da se završi radno vreme. Zatim pratiš nekog od njih, nasumično odabranog, do kuće. Onda opet sačekaš par sati da izađe u grad i kreneš za njim. I onda u nekom klubu prođeš pored njega, kao slučajno ga udariš ramenom o rame, ispadne ti tašna iz ruku i vikneš ''Iju!'' Dalje sve ide lako.

Ako ti se taj lik ne dopadne, sutradan ponoviš istu proceduru sa nekim drugim. Ima ih tamo sigurno par desetina, možda i stotinu, tako da ćeš naći sigurno nešto za sebe.

Zdravo svima. Nova sam na forumu, pa ne zamerite ukoliko već neka slična tema postoji, ja je nisam našla pa ukoliko je neko već pokrenuo sličnu, usmerite me ka njoj i rado ću tamo pisati, ali nadam se da mi neće odmah zaključati ili izbrisati temu, pre nego što dobijem odgovor:dash: uglavnom, ne bih previše da dužim ali mi treba pomoć, savet, mišljenje.. šta god, sve dobro dođe. Naime, po samom naslovu ne možete mnogo toga da zaključite, verovatno većina misli da imam nekih problema sa dečkom koji je “specijalac”, međutim poenta je što ja tražim dečka koji se time bavi:hahaha: oduvek su me privlačili momci koji rade u ministarstvu unutrašnjih poslova i koji imaju veze sa svim tim “specijalnim jedinicama” poput SAJ-a, UKP-a, Žandarmerije.. ne samo da su me privlačili, već sam često pomišljala da se i ja konkurišem i oprobam u tim “vodama”:klap: pa me zanima - gde inače oni izlaze, kako se mogu upoznati momci koji se bave tim profesijama? Ukoliko neka od devojaka ima iskustva, odnosno ukoliko je bila (ili je idalje) u vezi ili braku sa nekim “specijalcem”, bilo bi super da podeli kako i gde su se upoznali? Nikako ne mogu da shvatim kako doći do njih (ne mislim dok su na radnom mestu, jer je očigledno da će biti i ljudi koji će mi napisati da aktiviram bombu, da upadnem nasilno u Skupštinu, da krijumčarim drogu, da se bavim mafijom..:dontunderstand:) već mislim - kako ih upoznati ovako “normalno”, gde se oni kreću, gde izlaze, da li se može uopšte i doći do njih? Da li se može zaposliti u SAJ-u, Žandarmeriji itd. kao sekretarica ili tako nešto? Pišite i to ukoliko znate :mrgreen: Odmah da se ogradim - ne tražim dečka “pošto - poto”, dakle nije mi cilj da nađem bilo koga, koji radi taj posao, već me naravno interesuju normalni, kulturni, vaspitani momci - koji se pored toga i bave ovom profesijom. Nadam se da je neko shvatio suštinu, ova tema je pokrenuta jer su mi neophodne informacije, saveti, mišljenja, pomoć.. a ne da bih čitala razna vređanja, gnusne komentare, neverice, čuđenja itd. jer morate se složiti da su na forumu otvorene i mnoge druge teme koje su još “kritičnije”, i da svako ima pravo da piše ono što ga zanima. Bila bih zahvalna svakom ko nešto zna..
Dides da se pricestis

Prvo:moras razgraniciti mafijasa od kriminalca.
Mafija je nesto sasvim drugo, pod zastitom su, da ne pisem sad budalastine koje i klinci znaju.
SAJ jedinice- ljudi koji su sa druge strane, sposobni momci za bilo sta, i ako iko od njih ovo cita verovatno je izneverovao jer ga pominjes u istoj rang listi kao mafijasa, sto je potpuna suprotnost.
Inace, kretena na sve strane i u svim redovima od navedenih, tako da nista nije crno ni belo, granice se cesto pomeraju,
U sva tri reda od navedenih imam prijatelje ali veruj, niko od njih se ne zeli upoznavati preko foruma, trenutno su svi zauzeti :malav:
Jednostavno nadji decka:lol:

Da radis da bi upoznala nekog " specijalca" je malo glupo, jer prvo upoznas sefa koji je specijalac i ako nesto vredis sef te ne pusta dalje i nemas ni jedan nacin odbrane.
Specijalci imaju nekoliko mesta gde im je radno mesto i sasvim je dobra ideja da ispratis momke koji se vracaju s posla, ali jos bolja kada idu na posao. Vecina specijalaca su pristojni ljudi iako ima raznih, ali prolaze mnogo testova psiholoskih. Pa je to i bolja varijanta nego da se zaposlis u specijalnim jedinicama, ali dok stignu do jedinice i postanu operativni, vecina se pozeni ili je u dugoj vezi.
Eto Sebastijan im je u komsiluku, ali one koje znam sigurno nisu nista drugaciji nego drugi momci koji ti se svidjaju.
A na Sebastijanov komentar imam primedbu u smislu da su mnogi kriminalci bolji ljudi od vecine specijalaca, kao uostalom i od veceg dela drustva, jer je granica kriminala crta koju beleze politicari, pa danas specijalac lakse stigne u zatvor nego kriminalac.

Eno ti ih koliko hoces u teretani kod vatrogasnog doma....E sad , ja pricam kao neko kome ne radi micikana na specijalce...niti znam sta su za tebe specijalci...
Kako si opisala to su utrenirani momci sa viskom agresivnosti, a tu spadaju i svi spec u lokalnim osicama, tj svaka kasarna ima pojednu trci , skaci, jurcaj, jedinicu za lozaje.

Ako mislis Zandarmerija , tu takodje ima svega, od krimosa, samar pre poljupca i ostalih erotskih kombinacija..

Kao i kod krimosa najbolji nacin je upoznas jednog pa te malo dele.....to nije nepoznato, ta blonde kategorija devojaka koje se loze na specijalce ili na policajce...
Drske otresite, neke od njih se loze na grublju igru, a neke se loze da su necije vlasnistvo..

Nisam imao zelje a opet sam upoznao prilicno i specijalaca i kriminalaca, ali to ti je tako kad si 2m x 2m, sportskog izgleda i brzih reakcija...Nekad su klinkice namestale drugarice opasnim tipovima u Moskvi , to se zavrsavalo prilicno cesto silovanjima, ali to je valjda deo inicijacije takvih devojaka.....ima tu i tih fetisha...
Posto puno specijalaca kao i psihologa imaju sindrom onoga sto je u vezi profesije, to im je zajednicko da se plase, zato se druze i sa krimosima..
To je podsvesno , oni to ne znaju svesno...
U svakom slucaju zenku to ne treba da zanima posto ona to nece osetiti..

Malo je cudno da neko pita takvo pitanje kad npr svaki malo izvikaniji splav gde dolaze bogati matori i sponzoruse ima ekipu obezbedjenja koja obuhvata i dvojicu minimum iz mupa...iz takvih nekakvih jedinica...
Nisam pratio ali vidis kad dodjes..

Narocito je cudno da usred ovih demonstracija gde je bilo prilike i za konje i za pse i za civilnjake i za one u uniformi i pancirkama da biras a ti omasila...pa gde si spavala..
Toliko klinki je prilazilo da pipne malo konja malo jahaca.....ups i starijih dama..
Kad god je dan policije, kad bude ona izlozba u pionirskom parku i kad prikazuju opremu, obavezno imas pored svakog policajca bar dve bilo kog godista koje curkaju na specijalce..

Tako da verujem da ce u postu naci metu i kako da im se nacrtas da te ucrtaju u svoje imenike..

Izlaze na lice mesta.
Ovo ti kolega nije losa ideja..
Lepo postavljac teme da ode u neku vaznu zgradu,skupstinu naprimer,i ponese 3-4 kg semteksa,i na ulazu pokaze portiru,moze da stavi neku digitalnu stopericu preko svega da izgleda uverljivije.
Skupice se poprilican broj pripadnika iz nekoliko vrsta specijalnih jedinica pa ce moci da bira,a i da ih vidi u akciji,da proceni koji se bolje krece,koji ima veci pistolj....Naci ce valjda nesto i za sebe.

Ima tu falinka u planu , doci ce joj fem lez zene pripadnice policije i spec jedinica, pa ce da dobije tretman, ali ne i ono sto je zelela..
Bolje za zene je kad se grebu......znaci kad je konjica zbog nekog drugog , a one tu pipkaju, pitaju, ciko ciko a zasto ti je ovoliko veliki zub i to na pogresnom mestu otekao...

Ja sam u vezi 7 mjeseci sa deckom koji je 2 godine bio u Fup-ovoj jedinici za specijalnu podrsku, a sad je na obuci za antiterorističku jedinicu i trebao je ici u Beograd na tjedan dana da radi sa SAJ-ovcima, a upoznala sam ga na moru daleko od Sarajeva s tim da nikad nisam htjela decka policajca jer mi je i otac policajac pa sam znala sto posao nosi i koliko je stresno. Poanta je da ima istine u onome kad kazes ja nikad ne bi to i to, to te doceka 🤣🤣 zelim poruciti djevojci koja je napisala ovaj post da je biti djevojka specijalca jako tesko. I meni je na prvu to sve bilo impresivno i zadivila me njegova spremnost, baratanje oruzje, borba protiv kriminala, medutim stres koji prozivljava, situacije koje je vidio progone ga tijekom noci. Cesto i ne zeli pricati o nekim stvarima s posla jer zeli zaboraviti koliko mu je tesko, plaće su niske i samim time se pitas koliko vrijedi riskirati svoj zivot (mafijasi su pucali na njega) za bijednu placu od 1800 km-ova. Treninzi, oruzje od 20 kilograma, i pita se gdje je ta granica ljubavi prema ovom pozivu i razuma. Ja sam inace magistra psihologije i dajem sve od sebe da prica sa mnom, da mi se otvori, kad mu je tesko da mi kaze, i stvari koje sam cula mislila sam da se dogadaju samo na filmovima. Evo veceras mi je priznao prvi put koliko je obuka za novu jedinicu teska i pokusala sam ga savjetovati da sačuva psihu, da ga stres ne unisti, da ne trazi utjehu u alkoholu, da ne šuti o tome, medutim znam da cu ovu borbu voditi s njim i dalje. Problem je sto zbog posla puca na sitnice, na gluposti, izbjegava svade, dok se u ogromnim problemima miran i hladan ko led. Tako da se oboje trudimo naci balans, olaksati, i biti cura i decko kao svaki drugi par. Ukoliko nades decka u ovakvom pozivu (i oni izlaze i evo savjet ako saznas gdje im je baza i ako nemaju neku dobri menzu za vrijeme pauze ce Otici u najbliži centar nesto pojesti i popiti pa probaj tamo 🤗 ili ako moj decko ima dobrog kolegu da je slobodan, sredit cemo nesto 🤣) zaboravi na one sitne dramice oko gluposti jer naravno da svugdje ima budala ali ovi momci su u svom poslu i sto se tice sigurnosti najjaci u drzavi (svaka jedinica u svojoj) i treba im netko tko ih moze razumjeti i podržavati, sigurna luka u kojoj mogu reci kako su zaista jer ipak su svi oni na poslu napucani testosteronom; hipermaskulinost na nivou te im je poremećeni evolucijski fight or flight izbor. Sretno u pronalasku gospodina Special specijalca 🤗💯‼️

Back