uspavanalepotica1
Početnik
- Poruka
- 1
Zdravo svima. Nova sam na forumu, pa ne zamerite ukoliko već neka slična tema postoji, ja je nisam našla pa ukoliko je neko već pokrenuo sličnu, usmerite me ka njoj i rado ću tamo pisati, ali nadam se da mi neće odmah zaključati ili izbrisati temu, pre nego što dobijem odgovor
uglavnom, ne bih previše da dužim ali mi treba pomoć, savet, mišljenje.. šta god, sve dobro dođe. Naime, po samom naslovu ne možete mnogo toga da zaključite, verovatno većina misli da imam nekih problema sa dečkom koji je “specijalac”, međutim poenta je što ja tražim dečka koji se time bavi
oduvek su me privlačili momci koji rade u ministarstvu unutrašnjih poslova i koji imaju veze sa svim tim “specijalnim jedinicama” poput SAJ-a, UKP-a, Žandarmerije.. ne samo da su me privlačili, već sam često pomišljala da se i ja konkurišem i oprobam u tim “vodama”
pa me zanima - gde inače oni izlaze, kako se mogu upoznati momci koji se bave tim profesijama? Ukoliko neka od devojaka ima iskustva, odnosno ukoliko je bila (ili je idalje) u vezi ili braku sa nekim “specijalcem”, bilo bi super da podeli kako i gde su se upoznali? Nikako ne mogu da shvatim kako doći do njih (ne mislim dok su na radnom mestu, jer je očigledno da će biti i ljudi koji će mi napisati da aktiviram bombu, da upadnem nasilno u Skupštinu, da krijumčarim drogu, da se bavim mafijom..
) već mislim - kako ih upoznati ovako “normalno”, gde se oni kreću, gde izlaze, da li se može uopšte i doći do njih? Da li se može zaposliti u SAJ-u, Žandarmeriji itd. kao sekretarica ili tako nešto? Pišite i to ukoliko znate
Odmah da se ogradim - ne tražim dečka “pošto - poto”, dakle nije mi cilj da nađem bilo koga, koji radi taj posao, već me naravno interesuju normalni, kulturni, vaspitani momci - koji se pored toga i bave ovom profesijom. Nadam se da je neko shvatio suštinu, ova tema je pokrenuta jer su mi neophodne informacije, saveti, mišljenja, pomoć.. a ne da bih čitala razna vređanja, gnusne komentare, neverice, čuđenja itd. jer morate se složiti da su na forumu otvorene i mnoge druge teme koje su još “kritičnije”, i da svako ima pravo da piše ono što ga zanima. Bila bih zahvalna svakom ko nešto zna..