johnny_english_opet:
LOLO NISAM GOVORIO KONKRETNO O TVOJOJ VEZI....ALI TVOJ NACIN GOVORA MI JE GOVORIO DOSTA O TEBI.....PA SAM PREDPOSTAVIO DA SE TAKO PONASAS PREMA DECKU....
A DA NIJE MOZDA DEVICA CURA KOA IZGUBI NEVINOST? DA NIJE GUBIOTAK NEVINOSTI TRENUTAK UZVISENOSTI? JA RAZUMEM TO STO VI VOLITE SA SE FAKATE ALI NEMOJ DA PRICAS DA JE TO MORALNO..... JA NA PRIMER VOLIM DA KRADEM I LAZEM ALI ZATO NE KAZEM DA JE LAZ ISTINA A ONO STO SAM UKRAO DA SAM ZAUVEK POZAJMIO.... NEMOJ DA UBLAZAVAS POJMOVE....
Pa, hajde da razjasnimo neke stvari.
Moj nacin govora ti je doneo zakljucke kakve ti je doneo, shto vishe govori o tvom nacinu rasudjivanja nego o mom nacinu zivota van ovog cyber spejsa. Kako se ja ponasam prema mom decku, to samo ja znam, i poenta moje egzistencije na ovom forumu

nije da ubedjujem nekog da li sam ja fina prema njemu ili kakva vec.
Sledece, nisam rekla da je devojka koja izgubi nevinost devica. Ne znam samo na osnovu koje logike si proizveo takav zakljucak (na osnovu mojih prethodnih konstatacija). Moje skromno misljenje je da devojka nije ***** ako izgubi nevinost, jer ***** je osoba (bilo muskog ili zenskog pola) koja prodaje svoje telo za novac (grubo receno, verovatno postoji bolja definicija). A gubljenje zenske nevinosti nije nista uzvisenije od gubljenje muske.
Sledece: ono shto ti nazivash fakanjem, moze biti i voljenje ljubavi, moze biti i sex, u zavisnosti od interesovanja dve osobe, shto opet nema mnogo veze sa temom; tema je ljubomora, odnosno njena vezanost za posesivnost i sl (shto sam vec navodila, pa da se ne ponavljam). To shto pojam vodjenja ljubavi ili sexa (u tvom slucaju fakanje) izaziva takav osecaj moralne odvratnosti kod tebe, to TAKODJE nema veze sa temom. Ono shto sam josh htela da napomenem jeste da mi takodje nije jasno gde si ti to procitao da sam napisala , citiram, da je fakanje moralno. Jedino ako si izvukao neki deo moje konstatacije iz konteksta, shto opet dovodi do udaljavanja od poente mojih postova vezanih za ovu temu.
I za kraj: tesko je sa tobom diskustovati iz prostog razloga shto gajish dvostruke standarde; jedne za momke i druge za devojke, koji su pri tome obojeni kvazipatrijarhalnim moralom. Ja, sa mojim liberalnim idejama, pri cemu muskarca i zenu dozivljavam kao ravnopravne jedinke sa svojom kako nagonima, tako i emocijama i dushama ti verovatno predstavljam verbalni shamar.
Eto, pojmove ne ublazavam, svrstavam ih u okvire kakve zasluzuju, premda je lepo shto si podelio sa nama da lazes i kradesh (bukvalizam na tanjiru

). Pozdrav.