Dečiji biseri

- Hajde, mama, stani na vagu.
- Ne mogu sada, nemam vremena. (inače bežim od vage kao đavo od krsta)
- A zašto? Bojiš se da ćeš da je polomiš?
Užas. :mrgreen:

:hahaha:
-Mama, a zašto piješ čaj, jesi bolesna?
-Nisam, srećo, to je da mama smrša?
-jel da skineš tu stomačinu?
:rumenko:

:bye:

Preslatki su i prepametni medenjaci... :heart:
Pitam se samo, da li je moguće da su oni to sami smislili tako majušni,
ili su od nekoga čuli?

Svakog dana se zapanjim kad čujem od nekog ili ovde pročitam bisere baš male dečice, čoveče, što kaže moja komšinica "Rađaju se sa fakultetom" :lol:

:) hvala, hvala
stvarno su lepa deca, moja omiljena tema

ja bih htela jos jedno, ali me strah,... nisam sigurna da imam energije da jos jednom prodjem sve to potpuno sama, bez ikakve podrske... mnogo sam mu dala, ali on uzvraca, mislim, nije bilo uzalud, stvarno imam divno dete... tako da nisam bas sigurna da ne bih mogla ponovo, ali wow! ma sta me briga... ko da sam znala u sta se upustam kada sam jedno rodila.... rentujem
izvinjavam se

ja jos uvek nemam dete,ali sestra mog muza ima dve devojcice koje volim vise od svega,to su moje dve princeze........kada je moja zaova bila trudna sa ovom drugom devojcicom,krila je to od mene ,jer je meni upravo propao postupak vantelesne oplodnje.........i nakon jedne posete ginekologu ,dosla na kafu ,a ova malena [tada je imala 3 godine],sedi sa mnom na podu ,i ustaje ,gura me ulezeci polozaj,napravi mi noge kao da sam na ginekoloskoj stolici ,pocinje da me pipa po stomaku,i kaze,MLDA BEBA,MLDA........

:) hvala, hvala
stvarno su lepa deca, moja omiljena tema

ja bih htela jos jedno, ali me strah,... nisam sigurna da imam energije da jos jednom prodjem sve to potpuno sama, bez ikakve podrske... mnogo sam mu dala, ali on uzvraca, mislim, nije bilo uzalud, stvarno imam divno dete... tako da nisam bas sigurna da ne bih mogla ponovo, ali wow! ma sta me briga... ko da sam znala u sta se upustam kada sam jedno rodila.... rentujem
izvinjavam se

ja bi rodila jos jedno( ali videccemo:lol: ) i pored toga sto me strah i ne ocekujem nista zauzvrat ...dovoljno je da me pogleda svojim prelepim okicama .....hvala Bogu da je tako ....

Poslednja izmena:
Evo jedne naše najnovije sličice. Pravi sam čupko, jel da?

Prilozi

• Tina3.JPG
    Tina3.JPG
    24,7 KB · Pregleda: 26
šišali smo ga već bezbroj puta,jer mu užasno brzo raste kosa,i veoma je gusta,pa se strašno znoji...
a kako postaviti sličice,pa ovako
http://img521.imageshack.us/
na ovaj sajt ne treba da se uloguješ,samo browse,upišeš mail adresu i upload,to je sve,pa ti otvori novu stranu gde copy paste link koji ti stoji ispod slike i to je sve,samo ovde kopiraš...

2 klinca se gurkaju na ulici, jedan je maaalo stariji (i krupniji) razgovor tece ovako:

krupniji - mali, nemoj da me diras, je l' vidis koliko sam veci od tebe!
sitniji - mozda sam manji ali mogu da te prebijem!
krupniji - mnogo ti gledas crtace! :)))

Pita me juce moja devojcica:
"Mama, a sta si radila ti dok si bila na putu?"
"Pa radila sam da zaradim puno para".
"A jesi zaradila puuuno para?"
"Pa jesam".
"A jel sad mozes da mi kupis avion posto imas puuuno para?"
"Pa dobro, nisam zaradila bas toliko puno..."
"Pa zasto si se onda vratila?" :eek: :roll:
:mrgreen: :mrgreen:

Posle sam se ja kao naljutila i rastuzila a ona me zagrlila i kaze:
"Ako mamice, nemoj da ides, ne treba mi avion..." :heart: :heart: