Dečiji biseri

Ehej majce evo guramo, bila opet u bolnici (opet prokrvarila)... uzas bozji... jedva cekam kucu, spakovana sam i krecemo za manje od 5h ka aerodromu... samo sto i meni i muzicu bas tesko pada ovaj rastanak... :sad2:

Polako samo, sve covek progura, vazno je da ti i beba budete kako treba, a sigurno hocete. Ako je za utehu i ja sam krvarila pa je na kraju sve ispalo kako treba. Veruj u sebe, odmaraj, misli pozitivno. Javni se kad mozes. Sretan put...

::D:D:D

Setila sam se jednog bisera moje cere:
Kad je imala 4 godine, najozbiljnije nas je obavestila kako ce njen buduci muz OBAVEZNO biti nizi od nje!
MM, naivan, pita "Zasto?", a ona mu ponosno objasni "Da mogu propisno da ga namlatim ako me ne slusa!":eek:

pict0826resizebo4.jpg

By r_nikola, shot with 6MP-9U7 at 2008-08-15

pict0813resizeuu1.jpg

By r_nikola, shot with 6MP-9U7 at 2008-08-15

Joj Zia sad sam videla Gabriela, mnogo je sladak. Koliku samo kosicu ima. Izbor će biti baš težak.

I mi smo se rodili sa dugom crnom kosom pa nam je opala i sada nam raste nova samo nešto svetlija.

Pošto je već tema smešni mali ljudi dajte neke njihove smešne slike. Mi ih imamo mnogo. Evo jednog zeke.

Prilozi

• 159.jpg
    159.jpg
    30,7 KB · Pregleda: 16
Ha, ha, ovo me je podsetilo kad je moja sestra bila mala.
Htela je da nazida sprat na kući u koju će da dovede muža na probu na nedelju dana, pa ako je dobar onda da se uda i ode kod njega, a ako nije... Pa je komšinica napržila da je nedelju dana malo, nego da mora ceo mesec da ga testira. :mrgreen:

Moj rodjeni brat,kad je bio mali,pa se naljuti na mamu zbog necega,samo kaze

Da me ti nisi rodila,mene bi rodila neka druga zena!!"

I stalno je govorio za ljude ''Coveci",a za oci-''ocice'',umesto ''okice'',lutkica mala.:heart:

Moja mama cuva klinku u komsiluku jos od kad je ova bila bebac, a mala ima bisera nevidjenih, vec sam je negde pominjala. Ja je od miloste zovem shmrljana.
Elem, smrlja i keva idu negde u grad i pozurile za autobusom i ulecu u isti a bus onako sav se trese i bucan poprilicno a smrljoca se dere onako iz petnih zila, da nadjaca buku:ALA OVDE NESTO SMRDIIII!!! IZGLEDA DA JE NEKO PRDNO AL JA NISTA NISAM CULA!!!!!!!! :) :)

Sta reci sem da je keva jedva ucutkala..... :)

Back