Dečiji biseri

1999 godine,kada su bile one silne demonstracije,sa lupanjem u serpe...Lidija je tada imala 2.5 godine,i sa roditeljima je isla kuci...u trenutku kada su izasli iz kola,rulja je isla ka njima...i ko zna sta je ona povezala u glavici,uglavnom,stala je pred rulju i podigla tri prsta,i povikala/SLOBOVIC MILOSEVIC,SLOBOVIC MILOSEVIC...:D:D:D

Zia i tvoj mali je stvarno meden odusevljena sam njegovom kosicom. Na koga lici? Moj sin je isti tata. Jeste li stvarno u Novom Sadu ili..

da stvarno smo u Novom Sadu...za sada...ali uskoro putujemo na godišnji,a posle ko zna...čekamo papire i vize,pa kad sve sredimo onda se selimo za Saudijsku Arabiju..
ja sam u početku mislila da moj sin liči na mene,čak što više kada sam stavila svoje fotografije kao bebac pored njegove,svi su mislili da se radi o istoj bebi...no sada se već to promenilo...pljunuti tata,možda usta ima na mene,i kosu...ali ten,oči,nos,sve je na tatu...e da,obraščići su moji...:roll::heart:
ljubi slatkiša Nikolu...

Evo i nas.
Kada sam videla sve ove bebce morala sam da stavim i našu sliku

Prilozi

• IMG_0083.jpg
    IMG_0083.jpg
    28,9 KB · Pregleda: 16
evo još jednog bisera mog sinčića.
sjedimo mi kod kuće sa mojom sestrom i njenim dečkom. Muški sjede i piju pivo, a moj sinčić sjedi na tepihu, zaigro se sa autićem i kao on ništa oko sebe ne čuje. Pita sestrin dečko mog muža: hoćeš i ti još jedno pivo? MM odgovara: ma nemogu više, nesto mi ne sjeda. KAd okreće se moj malac (2,5 god) i kaže: Ma jaže on samo, tata može piti pivo ko vodu.

Back