Dečiji biseri

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajko moja što je preslatka ova bebica...e lepo sam ja rekla,sledeća beba će biti devojčica...hoću sad devojčicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...ali obožavam svog sina,on je srce mamino...

Sva deca su prelepa:heart: ali ova mala mrvica je prosto bozanstvena...:heart:

I ja hocu jednu ovakvu bebicu...:cmok::klap::heart:

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajko moja što je preslatka ova bebica...e lepo sam ja rekla,sledeća beba će biti devojčica...hoću sad devojčicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...ali obožavam svog sina,on je srce mamino...

Mislim da ste malo pogreshile,to je Djole,nije devojchica....:nono::nono:

Ali,to mu ne smeta da bude jedna od najlepshih beba koje sam ikada videla:heart::heart::heart:

p.s.Kad smo kod Djoleta,Goscice,imash neke sveze slichice??? :)

Ali,to mu ne smeta da bude jedna od najlepshih beba koje sam ikada videla:heart::heart::heart:

pa čekaj,zar Djole nije veći dečkić?...jel sam ja pobrkala lonce i šerpe?...ja mislila Djole već ima 5-6 meseci....čoveče što ja pravim greške danas...najbolje da se ne oglašavam:roll:

Znam da nije devojcica, ja i jednu osobu koju volim zovem mrvica-a nije zensko a kamoli kao mrvica...:lol::lol::lol:... taj nadimak mi je jako sladak pa kad vidim ovako lepe bebe ja im tepam...:lol::lol:

sad bio dan skole i laura na priredbi
2rpcn0z.jpg

a kad smo vec bile u skoli ufotkasmo i zid(nadjite lauru :lol: )
978ec7.jpg

i posle moja cerka i ja izlazimo iz ucionice
nismo smesne,lepe smo :)
2n7oy09.jpg

Stefan večera i dolazi na prozor mali komšija, pita - šta Stefan jede?
Ja kažem - čajnu kobasicu, feta sir i jogurt.
Sutradan mi kaže njegova mama da joj je ovaj rekao - hoću i ja da večeram kao Stefan - Tajnu salamu, šećer od sira i jogurt :lol:

Moj sincic ima 18 meseci i inace ne prica jos. Dosli nam u posetu rodjaci sa malim od 8 meseci. Stoje njih dvojica kod stola i mali krene da lupa sa tacnom, kad moj mali filozof brzo poklopi tacnu rukom, unese se malom u facu i vikne NE! sve uz mrdanje prstom. :nono:
A kad nesto radi sto ne sme, a ako je sa dedama ili babama, samo stavi prst na usta i kaze pst! kao da mama i tata ne cuju.:tajna:

e sad ovo baš i nije biser,jer se ja nisam smejala,al se potpuno šlogirala,kad mi je sin danas pao sa kreveta...ukočila sam se...no pao je samo 20cm,ali kao mačka,na ruke i noge a glavicu drži gore,uopšte se nije udario,samo se uplašio...kao brzi voz se skotrljao sa kreveta dok sam rekla keks...

Back