Dečiji biseri

Znate one što u parku vire u kolica ili zagledaju decu u bazenu s peskom? One što ciče "Jao, što je sladak bebac!!!" Ja sam jedna od takvih, samo me pristojnost i strah da ne uplašim detence ( a i roditelje :) ) cuvaju od egzaltacije. Sva deca su preslatka, a ovaj okati bebiron iznad mog posta je...bas onako za lepo "dobro jutro". :) (el moze jedan cmok, kao, tetka sa neta, nije bas stranac?)

:lol:moze,cmoknucu Gabriela za tebe teto kad se probudi...juce tako jedna devojcica na ulici dok smo setali dotrci i pocne da ga gleda u kolicima, a moj malisa spava...samo sam joj rekla gledaj ti njega koliko hoces, samo tise da se ne probudi, a ona samo stoji sa smeskom do usiju i gleda mog bebana...inace dobro jutro!

Posle posete doktoru moj sin (4 god.) i ja pravac u apoteku po lekove.Gleda on neki sapun u obliku patkice-hoce to.Ja kazem ,ne sine,netreba ti to ,to je sapun.jok on,hoce on to,to nije sapun,to je patkica.Ja opet -nemoze to ,to je sapun.
Ok.Seta on oko onih regala-ugleda slim fast,na slici nesto kao mleko...hoce on sada to.Ja njemu,sine,nemoze to to je za ljude koji hoce da drze dijetu.On kao,hoce i on dijetu,i hoce to.Ja opet njemu pocnem da objasnjavam kako je to za debele ljude koji zele da smrsaju,nije to za njega,on nije debeo.
Ok.Seta on jos malo oko regala,dodje i cupka me za pantalone.ja se okrenem,stoji debela zena iza nas,a on ce , onako glasno da i ona cuje-vidi mama,debela zena,hoce ona dijetu?
Ja u zemlju da propadnem....psssstt sine.....hoces bombone?evo ovamo lepe bombone...

Setila sam se danas jednog bisera moje ćerke od pre 2 godine...

Prodavačica u prodavnici je pita kako se zove i mala kaže : "Nana"

A prodavačica onda pita " Dobro, a kako te tata zove ?" ( pitam se odkud joj samo ta ideja :roll:) na sta moja cerka sa facom :confused: odgovara " Nanoooooo"

Moj trogodišnji sin je prošle godine progovorio(valjda nije do tada imao zamerki) i dođe mu jednog dana omiljena baba.Sedi žena i pije kafu a on se igra.
Ivan:Bako ti si dosa mene da vidis u moju kuću?
baba:Jesam sine ljubi te tvoja baka......
Ivan:AHAAAAA NISUM ZAO(nisam znao).
Popadali smo od smeha

Bili smo u poseti kod dede; i prvo je deda popravljao auto; a Stefan zaluđen autima i alatima (samo dve godine, a već pravo muško). posle je deda štemao zid, da ugradi neka vrata, a Stefan dolazi kod mene i akže - deda je popravio auto, sad popravlja zid :oops:

Bili smo u poseti kod dede; i prvo je deda popravljao auto; a Stefan zaluđen autima i alatima (samo dve godine, a već pravo muško). posle je deda štemao zid, da ugradi neka vrata, a Stefan dolazi kod mene i akže - deda je popravio auto, sad popravlja zid :oops:

Jajoj i tvoj sin, mali majstor:lol:(tako ja zovem mog, samo nesto zakucava i testerise plasticnim alatom, naravno;))

e ljudi ... evo jednog mog bisera ( nisam tolko malo dete , al ok ;) ... )
odvija se pricha ovako ... reshim ja malo da odem da se proshetam sa drushtvom ... I sad pita me keva kad cu doci ... i ja joj kazhem PA KAD SE VRATIM , DOCI CU :S ( :D ) :S ( :D ) :S ( :D ) !!!

Back