Dečiji biseri

Šiziko pošto si juče tako iznenada odlepršala a ja odrađivala svoju kaznu, sad ja tebe kažnjavam...gde su breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nove fotke te tvoje slatke male???????????????????????????????????????????????...lenjčugo jedna, hajde da vidimo još po koju...pa da je momci oblete, na tvoje veliko zadovoljstvo(hehehe)

Evo jedne foto serije s kacketom! ;)

2008_0410030008-1.jpg
2008_0410030010-1.jpg
2008_0410030011-1.jpg

Đole je pravi...a ti Šiziko izlazi iz kazne, i počni da radiš!!!!!!!!!!!!...čini se da nešto pokušavaš da obećaš, a znaš kako je, obećanje mora i da se održi!!!!!!!!...nisam pogrešila, čini se da će to drugo ipak da zakuca na vrata...hehehe...

Da ne zvuci bezveze, ali to nam svi kazu.Nesto ne znam da li bih se u to upustala.Ovi iz MAME su nas pitali da li mogu nekim agencijama da daju nasu adresu, ali je na tome ostalo.Ne znam kome bih se obratila...Hvala svima na komplimentima! :)

ima skolica za male manekene,reklamira se stalno na tv
moja tetka je svoju klinku tamo slala kad je bila mala - al se rimuje:lol: pitacu je za neki kontakt,pa ako ima javljam ti;)

Đole je pravi...a ti Šiziko izlazi iz kazne, i počni da radiš!!!!!!!!!!!!...čini se da nešto pokušavaš da obećaš, a znaš kako je, obećanje mora i da se održi!!!!!!!!...nisam pogrešila, čini se da će to drugo ipak da zakuca na vrata...hehehe...

A ne ne zia ..ja to tako pozelim na cas , kad vidim neke bebe , al se brzo osvestim...ne mogu ja to , još jednom .

zia75 sad sam procitala da ti bebac ima 4 mj. a meni djeluje kao da ima 5-6 mj.(masala)!

ljubi ga majka, baš je napredno dete...:lol:veruj mi i ponaša se kao da je stariji...u kolicima on već sedi na 45 stepeni, inače vrišti, dolazi mu prvi zubić, i radi sve što rade starija deca...juče je izgovorio ma...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a evo kako izgleda kad ga tata kupa

Nisi mnogo pogresila, ovaj moj samo ide kroz kucu i vice AM, AM ,beda, beda (hleba, hleba).A najmanje mu hleba dajem da jede, samo ponekad pomalo mu dam u rukice male zalogajcice.Neverovatno koliko voli hleb!Inace kako neko od nas uzme nesto da jede on odmah vice am, am.Sad vise ne smemo pred njim da jedemo kad mu nije obrok blizu.

Back