Dečiji biseri

Super je tema! Zao mi je da se spusti dole pa samo da napisem i ja nesto..
Kad sam bila mala, ljutila sam se sto moram da idem u vrtic. Pa su mi onda roditelji objasnjavali: vidis tata ide na posao, mama ide na posao, a ti u vrtic. A onda ja: a zasto idete na posao? a oni: pa da zaradimo novac. A ja: a zasto meni niko ne placa kad idem u vrtic????

klinka od kad se rodila stalno imala probleme sa grlom, stalne upale krajnika, brdo injekcija itd. Roditelji normalno stalno budno prate zdravlje svoje mezimice. Znate ono u stilu, obuci se da se ne prehladiš, je l' si ponela šal, ako zahladni ..i sl. Kad dete zaboli nešto, cela kuća u fazi panike. I tako prolaze godine...Kad je mala imala 3-4 godine, došli gosti, roditelji u razgovoru, malo zapostavili klinku. Ja je gledam... ona kine jednom, obriše nosić, okrene se oko sebe, vidi razgovor i dalje teče normalno, i viknu: 'alo bre ljudi ja kinula a vi ništa...

e, jedan tata razgovara sa trogodisnjom cerkom telefonom... Devojcicu cuva "guvernanta" - tj devojka zaposlena za to. Tata nam posle prepricao - mala se zali: "Tetka Danijela mi nije dala igracke. I nije mi promenila hulahop a imam rupu na prsticu. I rekla mi je da jedem!"

Baš su slatki i iskreni pilići mali!!!
Tako je moja devojčica sa bakom birala poklon za novu godinu i u katalogu izabrala barbiku i kaže "bako moze ova!",a baka će "ooo pa ta je baš skupa.." a Jana "pa šta i ja sam skupa!!!??"

Nisam svraćala dugoooo...i onda dodjem da vidim jel Vam rastu deca , i šta vidim ...tema mi na trećoj strani!!! :evil:

Nećemo tako deco , sigurno imate slike ..pored jelke, sa sankanja , na klizanju...

Ajd da malo podignemo temu !!!:lol:

Back